Аз също имам такъв робот. От 5к за 9 месеца ги прави на 50кзащото съм гледал клипче където 2ма трейдъри и 3ма програмисти си имат фирма и си печелят пари от цялата работа и то не с продажби на роботи ами с търговията на тези роботи.
но при тях всичко искаше постоянни промени, постоянни нагаждания от трейдърите и така.
и също знам за други видове роботи които също работят. в някой сайт май имаше даже състезания за ботове и там също се случва да работят за определен период от време.
с даден ММ може да се печели.
Бих ли го пуснал, НЕ![]()
Олег аз съм печеливш бе, не ме познаваш ли. не съм губил от 7 месеца вече.. . не съм забогатял от това и не съм станал про още ама има време
..
и 100% сигурно е че никой който прави 5 цифрени суми поне на месец(от трейдинг) , няма да се занимава 1 ред да напише в този форум.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За какво ти е да можеш да търгуваш, когато си прибираш комисионните без значение на къде е пазара ?Първоначално написано от 100
Всичко което се случва е видимо за анализ от много умни хора, които биха постигнали максималното възможно и биха били назначени със 7-цифрена заплата в някоя банка да го правят. Самата идея на фондовете би се обеcмислила, а последните все още съществуват и въртят много големи суми.
Трейдърите винаги са едни и същиПървоначално написано от 100
Това, което човек може да оцени с един поглед, напълно обективно, няма как да бъде програмирано в експерт. Експерта изисква точна математика за да копира човешките действия, а пазара във всеки един момент е съставен от различни трейдъри. И тенденциите на пазара отразяват типичното човешко мислене и емоции, но въпроса е че хората често взимат "грешни" решение и тогава получаваш стоп.
И винаги има равновесие. Колкото продадат, толкова са й купилите
Пазар винаги ще има и винаги ще има по-знаещи и можещи от останалите.Иска се съвсем малка доза логика и математика за да се сети човек, че ако беше възможно да се постига такава категоричност в резултатите, то пазарите трудно биха съществували изобщо.
Така е било, така и ще бъде. Това няма общо обаче с това, какво се прави при следване на една тенденция.
Защото когато за пример се купува в бичи тренд, тогава ще се печели. Макар, че винаги ще има ответна страна на сделката си. Но накрая, ти ще си на печалба. А някой на загуба и ето ти равновесието от 50%продали и 50%купили.
Макар и 80-90%(забравих колко) от генерираните ордери да са от софтуер, а не от реални хора.
----------
То въпроса е колко си спечелил, а не дали си губилОлег аз съм печеливш бе, не ме познаваш ли. не съм губил от 7 месеца вече.. . не съм забогатял от това и не съм станал про още ама има време
..
и 100% сигурно е че никой който прави 5 цифрени суми поне на месец(от трейдинг) , няма да се занимава 1 ред да напише в този форум.![]()
За второто е такаИ аз нямаше да пиша, ако изкарвах 5 цифри на месец
Всъшност почти нямаше да се застоя пред екрана![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фонд мениджърите взимат комисионни за изкараните пари. а тея изкарани пари не са ги откъснали по дърветата ами с работа са ги направили.
тя пак сигърно се състои в седене на стол ама е работа и то както май всички виждаме , доста сложна.
Фонд мениджърите са платени пройдохи
Онзи много хубаво ги подпука в асолт он уолстрийт
Чисти паразити са и нищо повече.
Последна редакция от Oleg : 24-02-2014 на 18:10
Значи си се прецакал с другите неща !
Не е трябвало да ги даваш!
Вече първо пробваш и тогава разменяш, че бартерй е лоша работа понякога!