Олег, ако имам 3 или 4 поредни стопа за 10 сделки грешно ли е?
Олег, ако имам 3 или 4 поредни стопа за 10 сделки грешно ли е?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въпроса си остава, 1:1 приеми че е р:р. Греша ли е според теб?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук обсъждаме идеята за поредните стопове без да задълбаваме в другите параметри, 1:1 р:р е достатъчно пояснение за да отговориш на въпроса чисто хипотетично. Доколкото разбирам вече си съгласен, че 4 поредни стопа са нещо нормално или...?
винаги може да си ги нагласиш нещата както си искаш на приказки.въпроса е реалноста каква е.
няма кой да се занимава с 50 на 50 система. по скоро върпоса беше за грешките. и всеки ще си кара по логика вместо да се постарае..
а до това с таткото. ако сина ти е умен ще му позволиш да работи заедно с теб, ако е тъпанар няма да му позволиш. и отново стигаме до въпроса, че ако е тъпанар той ще наследи на татко бизнеса като стане на 50.
а ако не е такъв то тогава той ще може да ти дава акъли, защото хем ще има повече пари хем ще знае повече, защото има желание и добър пример в семейството.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Бе не са особено нормално, но понеже съм наясно, че повечето търгуващи/играещи реално не разбират движението на цената, то за тях е нормално да имат и по повече поредни.
Това е за един инструмент, при няколко инструмента е разбираемо![]()
Опа намерих го. Извинявам за въпроса без подготовка! Било брутна печалба към брутна загуба. Аз си имам правилото, че нетните ми пипсове трябва да са не по-малко от 1/3 от брутните. В твоя случай, както препоръчваш профит фактор 1.5 - 2, точно се препокрива и с моите критерии![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Това ли мислиш е отговора? А как ще коментираш факта, че толкова поредни стопове са възможни с 80+% успеваемост дори математически?