Ели как мислиш утре озито ще се покачи ли или ще падне
Аз съм Бичи дългосрочно настроен![]()
Ели как мислиш утре озито ще се покачи ли или ще падне
Аз съм Бичи дългосрочно настроен![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Така е в живота покрай парите и любов се върти , гледам искате да изгоните малките деца само 16+![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
spekulanta , голям ромео се извади ме кажи каква е таината на този твой тонус които даржиш...........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то без пари любов няманямаш ли пари да издържаш къща, от къде любов
.................................................. .................................................. ..................
То мисля под 18 год нямаш право на регистрация тук в този форум
До колкото си спомням де !!!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Криви краставици сигурно , викът че били голяма работа![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Разбира се, че няма нищо лошо в това - особено ако е качествено и безплатно едновременно.Като гледам колко ми благодариш предполагам съвета, който дадох наскоро в мъжката тема на теб и не само може да е свършил работа. За неразбралите съветът беше - за да не си останете само с мечтите вижте първо вие какво предлагате на жените и после искайте и от тях каквото ще искате, пък ако предлагате достатъчно може и да го получите
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
форума не би трябвало да има ограничение, виж за сметката у инста е друга раб'таи по-точно - за верифицирването
инак самата сметка също не е проблем кът че ли
![]()
Мани това, ами ако вземе и да я осъществи преди нас/вас? - много маймуни ще станат на клона, а това вече е вредно за бизнеса
Затова идеята му трябва да се пресече на време като особено вредоносна - със съд за плагиатство е само началото![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz