таз тема не беше ли създадена в комплект с още една![]()
даже таз другата имам смътен спомен, че беше дори още по-добра за съсипване
![]()
таз тема не беше ли създадена в комплект с още една![]()
даже таз другата имам смътен спомен, че беше дори още по-добра за съсипване
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Та по темата !!!
Аз ако ги имам тия 10 милиона
Бих отворил яко Публични домове
И да се Прави Любов на воля
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
аз питам тебе дали имаш хобита освен жени...а в другия случаи може да ги подариш на някой за да го зарадваш
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ъммм... ти си тартора на Барабата и Новобранец, не се прикривай - откъде у разни новобранци и други с минимален стаж такива доходоносни идеи... Беее лова, но за него никой нищо не плаща - каква професия е като няма заплащане? Виж после като се приберат вкъщи с улова и платят с него на който трябва, може и да получат малко любов ловците...
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ем то по таз ловната схема нъл и любовта е била първоначалнопреди да измислят парите поне
прас с бухалката - за косата и влачи към пещерата
![]()
така е това си е бизнес все пак който има цел ще я постогне рано или късно или поколението след него...................
Куре на какво си днес ?
Аз съм си на вино червено
Кръвта ми кипи от него .и на жената давам от него
И знаеш ли защо ?
Пияна жена весел креват![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
kypa (23-02-2014)
не съм им тарторобикновен човек съм си аз
като в този клип-Ти оптимист ли си ? - не,аз съм си обикновен човек
http://www.youtube.com/watch?v=gCj5cZrQx3A
аз съм на бирчоккът се позатопли временцето напоследък реших да се възползвам
че ми е най-любимото пийенье
![]()
Любовта е била първоначално колкото да заченат първия ловец. После го пускат на лов, лови нещо и си плаща с улова където трябва. Дали с улов ще плаща или с пари - все тая им е било на тия дето им плаща според мен - и без това е нямало молове, където да му харчат парите...Прас с бухалката, ако е бил някой некрофил - става и така. Но пък свести ли се после и тя прас него да не казвам с какво и по какво
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-02-2014 на 14:26
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz