Нищо не казвай,щот може да изгориш................
пий си кафето,ако нямаш кръвно и си трупай бонукс.....................![]()
Нищо не казвай,щот може да изгориш................
пий си кафето,ако нямаш кръвно и си трупай бонукс.....................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (17-02-2014)
То имаше ли процедиране изобщов този умрял рейндж
дано утре направи повече от 20 пипа
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А някой разбра ли какво стана със златото,че направи 15 долара гап![]()
В петък 1,31
само че с каракудите маришки![]()
то много късно вече за сериозни разговори, ама точно по същия начин се държим в държавни администрации, молове и т.н. - навсякъде дебили, дебили и пак същотозатова си позволих тази забележка горе. Хич не е приятно, естествено, но .... ние вече сме заобиколени от такива - като какви да се държим??? айде, че ако продължа много сериозно ще стане
----------
имаме едни много хубави поговорки в нашия фолклор, който май вече е погребан:
не е луд тоя, който яде баницата, ами този, който му я дава
дай на ..... власт и му гледай сеира
рибата започва да се вмирисва откъм главата
На дизелаки нищо му няма - ама онзи, който му е дал достъп .... къде ли му е акъла ... сигурно в гащите
този пост със сигурност няма да оцелее дълго, ама поне ми е кеф, че го пиша
----------
алби, да не си изпуснала някоя цифра горе????-- айде пак 50 символа
Безплатен обяд няма!
coldys (17-02-2014)
аз ще го цитирам да помогна защото на мен ми е кеф че го чета и не съм самто много късно вече за сериозни разговори, ама точно по същия начин се държим в държавни администрации, молове и т.н. - навсякъде дебили, дебили и пак същотозатова си позволих тази забележка горе. Хич не е приятно, естествено, но .... ние вече сме заобиколени от такива - като какви да се държим??? айде, че ако продължа много сериозно ще стане
----------
имаме едни много хубави поговорки в нашия фолклор, който май вече е погребан:
не е луд тоя, който яде баницата, ами този, който му я дава
дай на ..... власт и му гледай сеира
рибата започва да се вмирисва откъм главата
На дизелаки нищо му няма - ама онзи, който му е дал достъп .... къде ли му е акъла ... сигурно в гащите
този пост със сигурност няма да оцелее дълго, ама поне ми е кеф, че го пиша![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Happy68 (17-02-2014)
Кво става АКУЛИ ?
Днеска що така нямах достъп до форума целия ден ? Даже по-едно време мислех че са го закрили или съм изял БАНАНА![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА