Отивам да се бръсна и после ще се разходя да смачкам 2-3 шоколадови суфленца в Голф клуба. Ако имате път към Банско, идете в Голф клуба има феноменално шоколадово суфле.
Отивам да се бръсна и после ще се разходя да смачкам 2-3 шоколадови суфленца в Голф клуба. Ако имате път към Банско, идете в Голф клуба има феноменално шоколадово суфле.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
И после Българите сме били некоректни !
Не изпълняваме поръчките в срок!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хммммммм....ний с Абсата си говорим за платформи, не за къпане на свинета
----------
Преди 5-6 години още правих запитване и щях да отварям сметка при LCG, но тогаз като начинаещ ми се стори голяма първоначалната сума![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицка, управляващите в Испания случайно да са жени на точно определени постове които ощетяват по такъв брутален начин мъжете ?
Не съм запознат с това Фафле-----------------
----------
Има много в политикатаи педали също
------------------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
То Великден навсякъде има, не е само в България
Коледа и нова година също. Пък и като гледам, магазините продължават да си работят, доставки се правят, торти се приготвят, храни като цяло....та това с неработеното пак ми се струва като извинения за мързел
От много години не е като през комунизма.
Значи испанските мъже са масово мъже под чехъл
Ще се оставят да ги командват жени по такива въпроси....ма те направо са си серсеми![]()
Какво става с форума? Първо чета някои мнения, след това виждам вмъкнати между тях други???
Само при мен ли е така?