MACD ли ползваш за търгуване, преди и аз търгувах с него и ми носеше добри печалби.Може и да си прав факт не спорим !!!
И мен това ме съмнява защото напълно логично е след 5 бичи свещи на 4ч фрейм
Да върне две мечи или три мечи свещи назад за корекция
----------
Да ти кажа малко помислих над твоята графика колега
И забелязах че има на 1ч меча дивергенция на МАКД и отворих къси
http://www.mql5.com/en/charts/146529...staforex-groupМного добър вход !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря ти като гледам си нов тук ?
И аз като бях тук нов и най вече като се регистрирах с този ник
Повечето от по стари тук колеги ми се нахвърлиха на очите !!!
какъв Спекулант бях аз не заслужавам този ник и врели не кипели
А сега като пускам от моите картинки и то на реална нещо май не ме коментират
![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Голямо движение, голямо чудо, ама нищо не взех. Поне е/й ми даде профита за днес.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пий си кафето и не се шашкай. Те Акулите си знаят работата
п.п. Естествено, че се шегувамПри условие, че съм интрадей търговец, как ме виждаш със стопове и цели от по няколко стотин и повече пипса
![]()
Как ви се струва подобен сценарии: http://profit.bg/news/Trend-Recognit...id-119220.html Или това е поредния пълнеж на статии![]()
Ти колега предполагам си прочел моя пост преди това че аз пуснах няколко странициКак ви се струва подобен сценарии: http://profit.bg/news/Trend-Recognit...id-119220.html Или това е поредния пълнеж на статии
Назад там същото съм написал
Ако трябва да се честни !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Разбира се, следя всичко и навсякъде, това че не винаги пише не означава че ме нямаТрябва някой път да ми обясниш как прилагаш MACD че като гледам си му станал спец.
![]()
Не знам кой я е писал тая статия, ама като е бързал да я публикува хич не си е оправил граматикатаКак ви се струва подобен сценарии: http://profit.bg/news/Trend-Recognit...id-119220.html Или това е поредния пълнеж на статии
копи-пейст и превод с Гугъла
голяма мъка са нашите анализатори и журналисти
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Нов съм във форумаБлагодаря ти като гледам си нов тук ?
И аз като бях тук нов и най вече като се регистрирах с този ник
Повечето от по стари тук колеги ми се нахвърлиха на очите !!!
какъв Спекулант бях аз не заслужавам този ник и врели не кипели
А сега като пускам от моите картинки и то на реална нещо май не ме коментират
но това не означава че от два дена се занимавам с форекс
![]()
![]()
Иначе ти пускаш много добри картинки![]()