трябва малко да събере сили ....да го натрупаме с дълги и тогава да се изтрелва към твоята цел
и аз съм за нагоре
трябва малко да събере сили ....да го натрупаме с дълги и тогава да се изтрелва към твоята цел
и аз съм за нагоре
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Действително би било редно да върне за глътка въздух до към 1,6650/60
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може и да си прав факт не спорим !!!
И мен това ме съмнява защото напълно логично е след 5 бичи свещи на 4ч фрейм
Да върне две мечи или три мечи свещи назад за корекция
----------
Да ти кажа малко помислих над твоята графика колегаДействително би било редно да върне за глътка въздух до към 1,6650/60
И забелязах че има на 1ч меча дивергенция на МАКД и отворих къси
http://www.mql5.com/en/charts/146529...staforex-group
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
тъй веч съм съгласна с тебе туканкаМоже и да си прав факт не спорим !!!
И мен това ме съмнява защото напълно логично е след 5 бичи свещи на 4ч фрейм
Да върне две мечи или три мечи свещи назад за корекция
----------
Да ти кажа малко помислих над твоята графика колега
И забелязах че има на 1ч меча дивергенция на МАКД и отворих къси
http://www.mql5.com/en/charts/146529...staforex-group
те затуй затворих дългите
те си стигнаха лимита и сами се затвориха де...
сега ще видим дале ще пусне нещо и късата идея.............
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аз отворих на 1,67878 къси стопа ми е на 1,68400 а лимита 1,6674 и да видим сега ще яде ли асан баница или само ще гледа като
Куче пред месарски магазин![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Айде да се качва, давайте бикове! Днес до края на деня мисля, че ще прави нови върхове!
Колега не казвам че няма да се качва но се научи да броиш бичите барове и мечите барове
Особено на 4ч фрейм има 5 бичи свещо това са чели 20ч на едночасовата графика ?
Нормално е да има корекция![]()
Дълги от 1.6775 .........
лимита на 1.6810 . Успешна търговия пожелавам !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ок лимита добре си го поставила но забрави ли за стопа
Внимавай с картината много добре тая дето поставих и си равносметката правилно !!!
и аз съм пуснал късите и чакам да ми удари лимита![]()