дали мислиш, че са били "хакери" ???
или поредната схема за източване/манипулиране на тая измислена валута ?
дали мислиш, че са били "хакери" ???
или поредната схема за източване/манипулиране на тая измислена валута ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че е измислена съм напълно съгласен. даже не разбрах защо я пуснаха на пазара, може да спекулират с нея, което подчертава твоето изказване. Реално това с хакерите никой не го знае от нас. но ако успеем да се възползваме не ми пука каква е ралната ситуация.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ами възползвай се ве - да не те е спрял някой...
купи си няколко хиляди биткойна и чакай да скочи цената 10-торно ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предвид, че Коините се тргуват без ливридж
1 блн си е сериознна цифра, ако се насочи надругаде.
А и споделям мнение - не съм толко В ПАЗАРА, че да претендирам да знам ОТГОВОРИТЕ![]()
чакам да падне цената още пък после може да се възползвамвчера съм пуснал една къса за да видя дали ще пада още.
ми ако пуснеш няколко хиляди къси - със сигурност ще падне
![]()
![]()
нали така работи пазара![]()
Явно ели ще се окаже права. ще напишеш какво ли не ама не и това което те питам.
както и да е. айде със здраве.
а ти ще си поразмърдаш ли малко мозъка или Ели да ти го размърда?
ай пак да се цитирам :
Причината за това покачване е че златю много си харесва оная бялата трендлиния, а и червената и иска да се повърти още малко около тях преди да им каже чао за по-дълго. Пък и ЕМА 9 и средната на Keltner chanel да докосне като бонус. Това мисля аз - размърдах си само моя мозък. Ако има инакомислещи да си размъдат и техните и да си кажат те какво мислят.Аз отивам малко на разходка, че доста мислене ми се събра вчера и днес, докато златото си спи най-кротко....
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хубаво нещо ще направиш аз и аз спирам да чета коментари. за сега не виждам нищо което да се коментира повече. чао и от мен.![]()