Аидеееее, дожиииии
Само още малко надоле ку можеееее
1320 ---1319......
Аидеееее, дожиииии
Само още малко надоле ку можеееее
1320 ---1319......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мамута, какво искаш да кажеш? - той не я познава. а това че ме нарича на съименничката ми според него (Дажнет Й)елън всъщност не е толкова лошо.и noreason ми казваше така тия дни, пък не ти подейства толкова въодушевяващо... ако си го забелязал.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
не е лошо, просто няма по-голяма обида ....
не мога да гледам/чета глупостите на всички![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А така - подкрепяй ме поне ти, колега, че тука сама меца сред бици.... постоянно се опитват да ме бодат с рогата.
----------
Достатъчно е да четеш своите, защо ти е на всички? нали това е девиза на спамера - нямам време да чета чуждите постове, направо им отговарям.
Е чак пък обида - като станеш ти на нейния пост ще си помисля за обида, ама сега... какво й е на жената - непременно като плейбойка ли трябва да изглежда или нещо в акъла й щрака и са я избрали по погрешка - къв е проблема?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
не се излагай...
колкото можеш да се гордееш с оня дето преди нея заемаше поста й - толкова можеш да се гордееш и с тая пача сега...
едно от друго по-миризливи и некадърни лайна слагат на тоя пост ...
не е ходила скоро на фитнес, казваш... докато не сложат теб - всички ще са такива, няма смисъл да се възмущаваш.
. ако трябва да съм сериозна - не ви знам в подробности вътрешно-финансовите дебри. повечето ти съграждани също не ги знаят толкова добре като теб (уж). а и не ми трябва да ги знам, поне докато не стана американска гражданка. така че - оправяй се. аз си се чувствам комфортно с това обръщение.
![]()
ами теб да сложим, а ?че то както е тръгнало ..като гледам .
Само умни приказки разказваш
.................................................. .....
Ел , видях в предната тема , че си ме питала за еврото ..
имах 2 позиции и двете ги затворих , вчера , след като не успя да пробие 1.3680- 90.
пак имам късо на 5 пипа печлаба , така и го оставих .
.................
ако предният ти пост в другата тема е към мен :
аз на дискотеки не ходя , минало ми е времто за това![]()
Eли, ба тоя мамут да не са е влюбил в тебе...... ,че и Спарта...... че и Киното .....че и...............не е ходила скоро на фитнес, казваш... докато не сложат теб - всички ще са такива, няма смисъл да се възмущаваш.
. ако трябва да съм сериозна - не ви знам в подробности вътрешно-финансовите дебри. повечето ти съграждани също не ги знаят толкова добре като теб (уж). а и не ми трябва да ги знам, поне докато не стана американска гражданка. така че - оправяй се. аз си се чувствам комфортно с това обръщение.
Бе то не че и аз ...не съм ...ъ . таковато де)
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване