Аз си преместих стопа на плюс и го оставям за понеделник..................
Аз си преместих стопа на плюс и го оставям за понеделник..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ели , как определяш докъде ще корегира златато .......... с Фибо ли ?To още преди новините се знаеше до къде ще стигне. Поне аз го знаех и го казах. Това беше последната трета вълна от движението от 1270, чийто макс. ще видим следващата седмица..
Пабло, какви 1500-50 до края на месеца?Такъв месечен бар не е имало никога в ценовата история на златото.
За повече от 1407-10 следващата седмица (ако стане чудо макс.1420-28, но едва ли) хич не си и мечтай. И от там корекция до към 1325 следващия месец. Ако от ФЕД обявят спиране на стимулите може и да не е само корекция.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако-то винаги мирише...................................... ..............
А на мен ми мирише на @1302 .................................................. .....
Вероятно си права!To още преди новините се знаеше до къде ще стигне. Поне аз го знаех и го казах. Това беше последната трета вълна от движението от 1270, чийто макс. ще видим следващата седмица..
Пабло, какви 1500-50 до края на месеца?Такъв месечен бар не е имало никога в ценовата история на златото.
За повече от 1407-10 следващата седмица (ако стане чудо макс.1420-28, но едва ли) хич не си и мечтай. И от там корекция до към 1345 следващия месец. Ако от ФЕД обявят спиране на стимулите може и да не е само корекция.
Времето ще си покаже аз казвам какви очаквания имам...............
Според мен пез значение какво ще реши ФЕД това само ще засили бичия тренд.
п.п.. Това е моето лично мнение и ако греша моите пари ще намалеят.
дарлинг, продължавай да ги лъжеш тука ... добре че има кой да ти се връзва...To още преди новините се знаеше до къде ще стигне. Поне аз го знаех и го казах. Това беше последната трета вълна от движението от 1270, чийто макс. ще видим следващата седмица..
За повече от 1407-10 следващата седмица (ако стане чудо макс.1420-28, но едва ли) хич не си и мечтай. И от там корекция до към 1345 следващия месец. Ако от ФЕД обявят спиране на стимулите може и да не е само корекция.
![]()
срещу товарния влак - стои ли се ???
Феда дори няма да посмеят да спрат стимулите - щото по този начин ще си признаят как са се изложили с тая велка глупост на глупостите.
Квато и глупост да кажат (както през последните 2 месеца) - това ще е изключително позитивно за цената на металите.
златото вече няма кой да го спре... дори се съмнявам в такава голяма корекция за която някой си мечтаят... то дори и аз до скоро си мислех "технически" малко за надолу до 1330-50... ама вече не
вашия измислен Технически анализ отдавна не е в сила... Фундамента му изкърти зъбите още в средата на Юли... само гледай в понеделник къв гап ще направи, като се накачулят азиатците... щото те горките - все последни на опашката...
ай успех на всички...
много май се отплеснах с писането![]()
MAMYTA, Не знам дали следиш и другите метали но среброто направи повече от една фигура днес..............
Нека ми се смеят но дългосрочно само ДЪЛГИ смятам да пускам.
п.п. Това, че контрих днес малко до момента е голяма ГРЕШКА.
MAMYTA, напълно съм съгласен с теб.....................................
Eli2356, хубаво си го знаела, но изтъргува ли го както трябва ????
Ай сиктир - верно ли бре?!......А колко много автори и книжки се навъдиха,особено след 2009 г., които твърдят точно обратното
. В трейдинга нещата са кристално прости - If you’re not inside, you’re outside.
.Ама друго си е да се блещиш по графиките зубрейки Алф Елиът,Брукс,Рашке или който и да е друг титан на мисълта
......
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
MAMYTA (23-08-2013)
От кога стана толкова самодеспотичен? - 2 думи в повече едва ли ще ти навредят бог-знае колко.дарлинг, продължавай да ги лъжеш тука ... добре че има кой да ти се връзва...![]()
срещу товарния влак - стои ли се ???
Феда дори няма да посмеят да спрат стимулите - щото по този начин ще си признаят как са се изложили с тая велка глупост на глупостите.
Квато и глупост да кажат (както през последните 2 месеца) - това ще е изключително позитивно за цената на металите.
златото вече няма кой да го спре... дори се съмнявам в такава голяма корекция за която някой си мечтаят... то дори и аз до скоро си мислех "технически" малко за надолу до 1330-50... ама вече не
вашия измислен Технически анализ отдавна не е в сила... Фундамента му изкърти зъбите още в средата на Юли... само гледай в понеделник къв гап ще направи, като се накачулят азиатците... щото те горките - все последни на опашката...
ай успех на всички...
много май се отплеснах с писането
Я уважаеми да ми посочиш кое точно имаш предвид под "лъгала" - много държа да ми посочиш КОНКРЕТНО. Това, че предвидих завършека на деня с макс/на 1400 преди новините (нямам инсайдъри, споко) или кое по-точно??? Колко беше максимума днес според теб? 1399,37 е при мен.
И стигнах до верния извод (както обикновено) именно благодарение на техническия анализ много преди фундамента. Още вчера стигнах до предположението за 1400, не и преди това - преди да изчертае определени неща последните 2-3 дни.
На азиатците (поне на най-големия вносител Индия) държавата така им оряза възможностите за покупка, че ще се накачулят, ама догодина. Както и да е - това не е важно, щото азиатците могат да купуват и през останалите сесии, не е нужно да чакат азиатските сесии.
Може да се басираме за 1350, ако ти стиска.Искаш ли да видиш следващия месец кат изкарат едни ревизирани положително покупки на нови жилища + доста по-добри данни от сегашните + добри други данни как може и 1300 да видим. А и никакви добри данни/фундамент да не изкарат пак ще видим 1350. Цената на златото никак не зависи само от долара, а въобще от икономическите условия на всички страни, предлагащи валути- убежища.
Последна редакция от Eli2356 : 23-08-2013 на 22:40
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz