The trend in need is a friend in deed,,,,,,
МАКД-то много страно се държи особено на 4 ч моят любим фрейм ..............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
на Н4 ли търгвуваш предимно? аз съм нямам любим, ама минимума ми е М30 на който отварям позиция. ако хвна сигнал и на Д1 просто перфектно или седмична![]()
Аз търгувам гледайки основния тренд на дневна и Н4,и определям генералната посока,а след това слизам на М30 и надолу да скалпирам, но винаги внимавам когато съм срещу големия и гледам стане ли 19 ч. да съм затворил всичко
Въпреки че сега имам оставено късо на гейшата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
само за кратко се включвам, от любов към кендълите и ценовите модели, и се надявам ивката да не ме отреже пак
според обясненията на Ива, за да е надолу, трябва до момента да е вървяло нагоре, а тук не е така.
другото, пак според нея, двете чукчета трябва да са с противоположни цветове, като второто да е в посоката, която ще отваряме - тук пак не е така
и третото, пак според ивката, за да е сел, трябва да е на съпротива, а то като го гледам, е на подкрепа.
Изводите - за мен в момента модела "двата чука" не е в действие
чао ви, отивам на басейн![]()
Безплатен обяд няма!
Happy68 мерси за мнението, наистина не се бях замислял че е на "подкрепа" което изключва селл![]()
Радвам се че все още влизаш и тук , все пак "старата любов, ръжда не хваща"![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми то така ли иначе си е за покупка, защото цвета на 2-рия кандел е бичи.Happy68 мерси за мнението, наистина не се бях замислял че е на "подкрепа" което изключва селл
Радвам се че все още влизаш и тук , все пак "старата любов, ръжда не хваща"
ще видим на къде ще ходии на златото беше в горен ББ но си отиде нагоре. примерът е на дневна. за който говорехме миналта седмица. а другите фактори си беха наред.
Хепи се занимава с форекс над 10 години, и е безспорен познавач на кендълите. Всяка стратегия си има правила. ако дори едно от тях не е изпълнено, сигнал няма. Може след това цената, да е тръгнала в посока на сигнала, но сигнал за сделка няма, и не се търгува.
П.П. Това се учи още с първите стъпки във форекса, но те явно липсват на определени хора.
----------
Последна редакция от disel84 : 17-02-2014 на 08:15
Аз тук в тази тема искам да покажа нещо! понеже не следя този трендови индикатор ББ
И най вече да защитя даскалицата ИВА я погледнете сега тоя два чука как работят http://www.mql5.com/en/charts/146503...staforex-group
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”