Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз пробрах но не всеки път стават.... и тогава малко кофти като губиш пипсове![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз така мисля има нещо вярноАз мисля, че нито един от чуковете, които си показал не отговарят на тази стратегия.
И съм съгласен с теб на 100%......................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Чуковете ги показах само информативно. Инак бях пуснал кучето. Но нищо не изкарах. Въртя се напред назад, и па се прибра в бокса!!
Spekulanta (22-02-2014)
Това с кучето е много хубаво, но има моменти в които заАпва и двата ордера и след туй отиваш на минус и с двете поръчки - направо суперТа ние с кучика нещо не се сработихме - несходства в характерите
![]()
нема такова нещо. На по чашка всички са приятели.
аз след 2 часа чакам да ми дойда гости та ще паля барбекюто. Нема да се карате.
![]()
Колкото до двата чука, мисля че Ива няма да ткаже на никой от нас ако я попитаме на лично. Аз лично мисля, че ако схванем модела ще има кеш. Може дане идва постоянно, но е важното като дойде момента да яхнеш ракетата и да поизкараш малко пари.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
А така колега, да си дойдем на думата - все пак е събота следобед и е време за BBQ , въпреки че малко времето куца, но важно е компаниятанема такова нещо. На по чашка всички са приятели.
аз след 2 часа чакам да ми дойда гости та ще паля барбекюто. Нема да се карате.
![]()
Колкото до двата чука, мисля че Ива няма да ткаже на никой от нас ако я попитаме на лично. Аз лично мисля, че ако схванем модела ще има кеш. Може дане идва постоянно, но е важното като дойде момента да яхнеш ракетата и да поизкараш малко пари.Наздраве
![]()
Иве дай да преговориме
Когато едното чукче с дръжката надоле а другото след него с дръжката нагоре да купуваме а когато първото чукче с дръжката нагоре а второто след него с дръжката надоло да продаваме![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Айде чао за сега колеги. Мръвките ме чакат. Позмислете се малко съботен ден, а вие пред компа.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,