Олег не!!!!
РЕДА не може да трае подобно нящо.
Даже се постригва всяка седмица задължително!!!
Що не питаш КОМУНИСТИЧЕСКАТА СВИНЯ дали се къпе??![]()
Олег не!!!!
РЕДА не може да трае подобно нящо.
Даже се постригва всяка седмица задължително!!!
Що не питаш КОМУНИСТИЧЕСКАТА СВИНЯ дали се къпе??![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (11-02-2014)
Ти имаш феноменален косморастеж
Фицката е чистоплътно ПРАСИ. Иначе що ще държи на жените да си взимат душ преди обработка
НО за брадата ме интересува, че аз съм я оставил и се чудя сега да я махам ли като се позатопли или да изчакам март-април, когато вече няма да става студено.![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
фицката (11-02-2014)
Аз също не харесвам бради, но от много години ползвам машинка и винаги съм с леко наболаТи имаш феноменален косморастеж
Фицката е чистоплътно ПРАСИ. Иначе що ще държи на жените да си взимат душ преди обработка
НО за брадата ме интересува, че аз съм я оставил и се чудя сега да я махам ли като се позатопли или да изчакам март-април, когато вече няма да става студено.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И аз не харесвам брада, обаче още повече не харесвам и редовното бръснене
Сега от месец някъде не съм се бръснал....голям кеф
Пък и то след първата седмица се привиква към новият вид![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
въх, с таз брада сигурно бая стресираш КОТЕТАТА, обаче напролет гледай да я махнеш ,,,, Чадо, а друго ко не си правил от месец???