Де го тва Праси бре Да не се е запило пък нанякъде
Фафлето е вече тука А Прасьо го няма
Де го тва Праси бре Да не се е запило пък нанякъде
Фафлето е вече тука А Прасьо го няма
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ЕМи то си е време да си пийне човек.
прасьо може да се е усвинил даже вече![]()
![]()
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ти виж какво съм ти постнал в другата тема къде ми обясняваш разни неща
Айде и тука да се види:
http://quant.stackexchange.com/quest...nge-close-to-2
Ми да го отпочваме пазаря свсем скоро
Малко по празнично ше е .... ама ку фанем и качването и падането ше е сулер)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми аз мисля, че е време да започнем коментарите по темите с двойките.
стига с мохабета тука а?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Та какво казвате, че нещо се отнесох по телефоните?
Гап има ли?
Олег, ами що не звънна? Щях да дам рапорт!
----------
Аааа няма гап!Ти виж какво съм ти постнал в другата тема къде ми обясняваш разни неща
Айде и тука да се види:
http://quant.stackexchange.com/quest...nge-close-to-2
Казахте ли на Реда?,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ПРАСЬО не се е уСВИНИЛ, а се е СТОЛИЛ
щото дръто е и е поумнял ДОМУЗ!!!!
А се е СТОЛИЛ, че ся тия дни са КРИТИЧНИ
за него до към Новата Година !!!)
)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Има или няма ГАП???![]()
Няма Гап ! РЕДЕ,
Какво означава Столил, че и транслатора не знае?![]()
Нема ГАП ШЕФЕ, аз поне не го виждам
ама па ако знаете днес каква страхотна торта ядох.............. разкош
шоколад и хрупкави целувки
много тънък лешников блат, много шоколад, нещо разкошноооооооооооооооооо оо
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
И как и е името на тази торта?
Или домашно правена!
И защо не донесе и на нас? !,,,,,,, Как бих хапнала едно парченцееее........въпреки че е късно за сладичко вече!