Това е оправдание да не го направиш, като си мислиш, че ако не взимаш загуби ще пропускаш печалби.Първоначално написано от 100
Обясни какво те спира да го направиш ? Нали пак е спрямо някакви правила ? Кое е по-различното ?
Това е оправдание да не го направиш, като си мислиш, че ако не взимаш загуби ще пропускаш печалби.Първоначално написано от 100
Помниш ли как ти казах още преди време, че мога да ги намаля много и сам? Хайде досети се защо НЕ искам Вече съм бил на позицията, от която го мислиш това и не ми отговори в другата тема, но какво може и какво не се определя от фактите...
Обясни какво те спира да го направиш ? Нали пак е спрямо някакви правила ? Кое е по-различното ?
То ако имаше ясни правила, щеше да има и роботче, дето да работи по тези правила, облечени в алгоритъм.От тук пишещите във форума.....съмнява ме да има и един който търгува с ясни правила и да знае всеки път защо прави това което прави
Никой от тук пишещите не си е споделял пълната система за да се определи как търгува.
Влизал по 930, това нищо не значи.
Чакал за чук на болинджър, също
Чакал цената да стигне желязната да скъси, пълен нонсенс
Има стил на рабона, който е компилация от много стратегии. И ако пазара ве ти позволява вход по едната, съобразяваш се с втора, трета, ............ пета стратегия. Зависи какъв характер проявава пазара, такъв стил прилагаш!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще го разбереш малко по-късно това предполагам...ако решиш де. Това, което ме спира, е че с повечето стопове печеля повече, а максималния ми дроудаун е под 10%. Смени перспективата и прегледай от тази гледна точка нещата чисто математически. И след това се замисли кога ще постигнеш 80+% успеваемост, дали изобщо, струва ли си и какво ще ти струва на теб?Обясни какво те спира да го направиш ? Нали пак е спрямо някакви правила ? Кое е по-различното ?
----------
Нямаше да има, защо е мноого дълга темаТо ако имаше ясни правила, щеше да има и роботче, дето да работи по тези правила, облечени в алгоритъм.
Това са просто извинения на трейдъри, които през живота си не са спазвали или дори имали нормална системаИ ако пазара ве ти позволява вход по едната, съобразяваш се с втора, трета, ............ пета стратегия![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
bombe (11-02-2014)
нъл требе нагоре да се гледа ужкимспоред мен може да се постигнат всичките хубави неща и евентуално да се прескочат по-голямата част от стоповете без туй нещо да навреди на растежа на капиталя
![]()
Това е за теб, не за насЩе го разбереш малко по-късно това предполагам...ако решиш де. Това, което ме спира, е че с повечето стопове печелЯ повече, а максималния ми дроудаун е под 10%. Смени перспективата и прегледай от тази гледна точка нещата чисто математически. И след това се замисли кога ще постигнеш 80+% успеваемост, дали изобщо, струва ли си и какво ще ти струва на теб?
А перспективата я виждам така. Аз от трейдинг не съм изкарал за AMG, ти от трейдинг не си си купил RS6![]()
Е ама имаш възможността да го правиш ...само трябва да изкарваш 100 пипоня на ден![]()
Това е за всички защото е чиста математика и физическа възможност за осъществяванеТова е за теб, не за нас
Ще ти покажа два произволни месеца с "много" стопове, ти ми покажи по твоя план за същите валути какво излиза. АМГ няма да има скоро, нито РС6, но факт е че аз имам доказателство зад моята теория докато ти все още нямаш, тук не греша нали?А перспективата я виждам така. Аз от трейдинг не съм изкарал за AMG, ти от трейдинг не си си купил RS6
или има и друг вариант също - да се премине към версии на споменатите автомобили с дистанционно![]()
п,п, туй рс6 не бяха ли комбита само бря![]()
![]()
Не, ама комбитата са повечко. Това е най-практичната бърза кола, която може да купиштуй рс6 не бяха ли комбита само бря![]()
Практична,която харчи 25 на стопредпочитам някое джипче
![]()