ей това е супер , и ще е бърз превоз между гарите.................................................. .................................................. .................................................. .................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Правиш ли разлика между това да колко стопа удряш и колко печелиш? Един от проблемите ти според мен, е че свързваш стоповете със загуби и лош трейдинг.
Между другото по форумите често може да разбереш повече за хората отколкото наживо, а камоли да си говорим басни как с 10к поста някой е останал неразгадаем![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100, да си ме видял да се оплаквам, че имам проблем от такова естество ?Правиш ли разлика между това да колко стопа удряш и колко печелиш? Един от проблемите ти според мен, е че свързваш стоповете със загуби и лош трейдинг.
Между другото по форумите често може да разбереш повече за хората отколкото наживо, а камоли да си говорим басни как с 10к поста някой е останал неразгадаем
А рядко загубите не са свързани с лош трейдинг
Например, отговори ми на въпроса, ако правеше през 2005-та, това което правиш сега, щеше ли да печелиш ?
Тогава спреда на еврото беше 4 пипа
А това с 10к поста....случвало ми се е да говоря и една година с даден човек по скайп, говорене, не писане и като го видях наживо, да ми промени много от дотогавашните възгледи
Разликата може да е много голяма
Ти може би преценяш по-добре от мен, не знам![]()
Леле и аз искам едно такова жп таксиАкъл си трябва да направиш такова нещо. Сега, ако го и вържат да върви с ток
Не можеш да се оплакваш от нещо, което явно не осъзнаваш или мислиш за правилнода си ме видял да се оплаквам, че имам проблем от такова естество ?Помисли над това, което ти казах в другата тема пък ако искаш го взимай под внимание
Да щях да печеля, вярно по-малко но не много по-малко. Мога да печеля дори на инстата сега.Например, отговори ми на въпроса, ако правеше през 2005-та, това което правиш сега, щеше ли да печелиш ?
По форумите се знаем отлично кой как и какво, иска се поне малко да си в час с тематика на форума, ако ти има проблеми с това да оцениш как търгува даден колега по постовете му....ами много зле тогаваТи може би преценяш по-добре от мен, не знам![]()
Забравих за изчакването. Имаше на всички брокери по няколко секунди протакане докато се изпълни ордерПървоначално написано от Oleg
Например, отговори ми на въпроса, ако правеше през 2005-та, това което правиш сега, щеше ли да печелиш ?
Тогава спреда на еврото беше 4 пипа![]()
Което го има и на инстата, но ако можеш да търгуваш няма какво да те спре на 15мин и нагоре. Накъде биеш с този въпрос не разбирам?
От тук пишещите във форума.....съмнява ме да има и един който търгува с ясни правила и да знае всеки път защо прави това което правиПървоначално написано от 100
По форумите се знаем отлично кой как и какво, иска се поне малко да си в час с тематика на форума, ако ти има проблеми с това да оцениш как търгува даден колега по постовете му....ами много зле тогава
Никой от тук пишещите не си е споделял пълната система за да се определи как търгува.
Влизал по 930, това нищо не значи.
Чакал за чук на болинджър, също
Чакал цената да стигне желязната да скъси, пълен нонсенс
Дай ми скрийншотове на 10 твои стопа и предполагам ще ти изтъкна ясни и точни причини защо имаш вероятно поне 6 от тях и какво да направиш, за да не ги правиш. Може би тогава ще разбереш защо твърдя някои нещаПървоначално написано от 100
Не можеш да се оплакваш от нещо, което явно не осъзнаваш или мислиш за правилно Помисли над това, което ти казах в другата тема пък ако искаш го взимай под внимание![]()
Точно така е, ако има се броят на пръстите на едната ми ръка.От тук пишещите във форума.....съмнява ме да има и един който търгува с ясни правила и да знае всеки път защо прави това което прави
Защото нямат такава, за справка - моята тема.Никой от тук пишещите не си е споделял пълната система за да се определи как търгува.
Помниш ли как ти казах още преди време, че мога да ги намаля много и сам? Хайде досети се защо НЕ искамДай ми скрийншотове на 10 твои стопа и предполагам ще ти изтъкна ясни и точни причини защо имаш вероятно поне 6 от тях и какво да направиш, за да не ги правиш. Може би тогава ще разбереш защо твърдя някои нещаВече съм бил на позицията, от която го мислиш това и не ми отговори в другата тема, но какво може и какво не се определя от фактите...