аре лека от мене....че утре сме на раУта![]()
![]()
![]()
аре лека от мене....че утре сме на раУта![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Оффффф последно време и аз бленувам за тоя израз...и аз да съм си у дома и да работя...и не знам дали е грешка или не, ама си мисля, че скоро ще дойде момента дето май работата ще пречи на търговията, че с тия 2-3 часа на ден нищо не може да се направи...или пък много се пропуска....
На мен реално проблем ми е, че не знам как ще ми завърши един пълен месец....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Добро утро пък сега ......Оффффф последно време и аз бленувам за тоя израз...и аз да съм си у дома и да работя...и не знам дали е грешка или не, ама си мисля, че скоро ще дойде момента дето май работата ще пречи на търговията, че с тия 2-3 часа на ден нищо не може да се направи...или пък много се пропуска....
На мен реално проблем ми е, че не знам как ще ми завърши един пълен месец....
Освен да пуснеш отпуска един месец и да видиш реално нещата как ще се случат, в най лошия случай ще си изгориш отпуската, ... иначе нищо не става, освен ако не си два на два да речем и да имаш все пак някакво време за търговия,![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Имай в предвид, че интрадей търговията не е за всеки .... поне лично за мен не е подходяща .... характер.Оффффф последно време и аз бленувам за тоя израз...и аз да съм си у дома и да работя...и не знам дали е грешка или не, ама си мисля, че скоро ще дойде момента дето май работата ще пречи на търговията, че с тия 2-3 часа на ден нищо не може да се направи...или пък много се пропуска....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ооооооо да.... ку минаваш от два три часа на ден до пълен работен ден по минутките - прехода може да бъде изключително мизеренмоя такъз беше
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем не съм реалномизерствах си бая няколко месеца докът наглася горе долу ефективно новата ситуация
![]()
Аз пък не мога да си представа само по 1-2 часа да отделям за това![]()
L1914 (27-04-2014)