това е идея да си вземеш отпуска специално за това да провериш как ще се справиш но все пак е добре да е платена а ако не е да не те озори положението ако имаш отговорности към деца и жена
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иначе просто не се получава ... Аз поне не мога две неща едновременно да ги върша така, както бих искал ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
отпуската е хубава идея, обаче не бива човек да се ограничава само до един опит![]()
ако не стане раб'тата от таз отпуска - след два три месеца втори опит требе
може и трети и четвърти да требе да последват преди евентуален успех някакъв
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (08-02-2014)
Не знам кой работодател ше те търпи за толкоз много опити ..............![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
за да го направиш това трябва да си добил увереност че си стигнал нивото да се издържаш само със форекс
а като продължаваме да се люшкаме от плюс на минус трудно се взима това решение![]()
Аз винаги съм на минутките от повече от година даже две години...не мога на по-голям фрейм от 5мин....дали цял ден ще имам или два часа фрйма е 5м....
----------
В момента не знам дали е правилно или не но аз си мисля, че лутането е точно заради това, че не може да се отдели достатъчно време на рабитата, а тя като работа иска своето....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Emil Enchev (08-02-2014), kypa (08-02-2014)
Тази увереност с по два-три часа на ден или през ден не знам как може да се добие ............ Като всеки нормален бизнес, ако не си му отдаден на 1000% трудно можеш да очакваш задоволителни за теб резултати ......![]()
ем давай смело тогаз![]()
требе да стане раб'тата от първия път даже
ку не стане - е го бонбонукса
подкрепителния капитал идва много бърже
![]()
Emil Enchev (08-02-2014)
В момента не знам дали е правилно или не но аз си мисля, че лутането е точно заради това, че не може да се отдели достатъчно време на рабитата, а тя като работа иска своето........ преварил си ме с поста си, ...... това имах предвид и аз ......
![]()
на работа съм 5 дни в седмицата от 8 до 17 часаВ момента не знам дали е правилно или не но аз си мисля, че лутането е точно заради това, че не може да се отдели достатъчно време на рабитата, а тя като работа иска своето....
иначе ми харесва много всяка седмица да мога да дърпам към инстакартата , да удрям по някоя печалбичка и у бета
ама не ми се разделя и със заплата![]()