За цена в евро говориш предполагам ? Да коментираше се за приблизително равно участие на държава и инвеститор .................................................. .................................................. .....................................Аз бях поствал едни линкове, с това как се разпределят разходите и и кой ги поема. Няма да ги търся, но това което ми направи впечатление, е че ако се говори за 10 млр примерно, то сумата от 5-6 млр се поема от инвеститора /самата централа/ 1-2 млр са съвместни инвестиции на инвеститор държава и 1-2 млр само държавата. Тези сътоношения няма да ги прочетем във вестниците, и винаги ще ни манипулират с най-малката или най-голямата сума
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако пак не си разбрал, аз не ти посочвам цена, а ти казвам, че нямаше да ги вадим предварително парите, както гробарите се опитваха да излъжат. Сега по-ясно ли ти е. Пак ти повтарям не говоря за цифри, а за начин на строеж и изплащане.Ами добре сега БСП са на власт защо не я почват , ами говорят за 7-ми блок в Козлодуй И руснаците като са искали да я построят без нас, каква цена са дали ????? ти информация за каква цена имаш, след като за 10-те милиарда е лъжа, посочи реалната цифри или и те ще говориш на изисут
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти сега какво засягаш ли сеТук става въпрос за парите които чуждия инвеститор ще вложи, прочети поста хубаво !!! И да, тези пари -на чуждия инвеститор ще се върнат многократно, пък смятай ако някой инвеститор сам изгради централата , после какъв "лъвски пай " ще има за България от печалбата
----------
Като стане въпрос за обяснения на елементарни неща не съм срещал за по невменяем човек от теб във форума. Дори човек без образование,който познава числата като му обясниш че 2 е повече от 1 ще те разбере . Не знам колко пъти вече ти писах ЧЕ В ЦЕЛИЯ СВЯТ - НАБИЙ СИ ГО В ОРГАНА КОЙТО ТИ СЛУЖИ ЗА ГЛАВА , АМА НИКОЙ , НИКОЙ НЕ ПРАВИ НОВА АЕЦ АКО МОЖЕ ДА ДОБАВИ НОВ БЛОК КЪМ ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАЩА ТАКАВА , ПОНЕЖЕ Е ПОНЕ 2 ПЪТИ ПО ЕВТИНО от изграждане на нова централа ...... това са го казали експерти от целия свят, затова сега дори това правителство взе да говори за 7-ми блок в Козлодуй. Само ти продължаваш да повтаряш че едва ли не без АЕЦ Белене ще плащаме скъп ток.....
Как се нарича човек който не приема никаква нова информация и повтаря като робот стари неща, въпреки че хората му тикат информацията пред очите ??? Отговори си на този въпрос може да ти помогне по нататък в много неща ....................
jivko78, Боко е най виновен но има и други / бройката е прекалено голяма и вероятно аз знам за малка част от тях/.
За 3 и 4 блок на Козлодуи вината е на на оня /не и помня името щото е не занимателна/ дето сега е в реформаторския блок.
Споменавам ги само като цифра и % отношение.За цена в евро говориш предполагам ? Да коментираше се за приблизително равно участие на държава и инвеститор
Към цифрата на строежа освен съоръжението /реактори, сграда,компютър - грубо/ и ред други неща - инфраструктура, кабели, кабели, жици, и други разходи. И двете неща могат да струват по 5 млр или общо 10. Интересното е, че втората инвестиция по принцип винаги е държавна /изграждането на инфраструктура/. Получава се така, че могат да ти обяснят, че инвеститора е дал цена от 5 млр и в същото време да скрият , че бюджета ще инвестира 5 млр в рамките на 5 години. Както и обратното Че проекта е 10 млр и е скъп, но ще пропуснат факта, че парите ще се вадят 5 години и реално основната и най скъпа инвестиция се поема от инвеститора. ....
Не се засягам , просто спорим ,нищо повечеНо ти посочвам факти ,които ти пренебрегваш
А че виновни има много това е ясно , специално блоковете на Козлодуй се затвориха по времето на Костов и Царя, ако не се лъжа ,дори има опция в случай на нужда България да може да ги рестартира, но не знам защо никой не споменава нищо за това
----------
Вярно е че като отказаха реактора направиха батак ,понеже ние сме го поръчали и за мен руснаците имат право да ни съдят .....
А след като спрат ТЕЦ-овете , ако няма нов стартирал реактор ,ще се окажем в дупка , но Герберите явно не мислеха толкова напред ......................
нема по-виновен и най-виновенфакта е, че никой не гледа на тез централи като нещо което трябва да бъде построено за народа и да бачка за него
а само гледат кой какво може да открадне
кой е успял да открадне повече и кой още повече не е най-важното изобщо
![]()
Важно е да сложиш в джоба , другото бошлаф![]()
.................................................. .................................................. .................................................. ........................................
.................................................. .............................![]()
2002 година започват преговорите с ЕС за спиране на малките блокове на АЕЦ Козлодуй.........................Не се засягам , просто спорим ,нищо повече Но ти посочвам факти ,които ти пренебрегваш
А че виновни има много това е ясно , специално блоковете на Козлодуй се затвориха по времето на Костов и Царя, ако не се лъжа ,дори има опция в случай на нужда България да може да ги рестартира, но не знам защо никой не споменава нищо за това
Не е вярно, че никои не споменава даже точно сега ако минеш покрай някои офис на АТАКА и им разгледаш вестника /той е безплатен/ ще видиш....Не се засягам , просто спорим ,нищо повечеНо ти посочвам факти ,които ти пренебрегваш
----------
Вярно е че като отказаха реактора направиха батак ,понеже ние сме го поръчали и за мен руснаците имат право да ни съдят .....
А след като спрат ТЕЦ-овете , ако няма нов стартирал реактор ,ще се окажем в дупка , но Герберите явно не мислеха толкова напред ......................
В момента АТАКА точно за това се бориРа отваряне на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуи.