Посочих ти преди време доклади от две различни агенции и двете даваха цена от 10 милиарда евро за Белене,ти не успя да посочиш доклад с цена различна от тази така че ни ми обеснявай кое е лъжа след като нямаш нищо насреща , срещу фактите които ти посочих имаме твоите фантазии.........
И КАТО ИМА ИНВЕСТИТОРИ ДА НИ БИ ДА НИ Я НАПРАВЯТ БЕЗ ПАРИ БЕЛЕНЕ БРЕ ????????????? ДА НИ БИ ДА ТИ НАПРАВЯТ ПОДАРЪК ??????????????????????
Нали после парите които вложат ще се плаща с лихвите двойно и тройно ,като взимат печалбата от централата .......Да не говорим че досега не знам някой инвеститор да е заявил че сам ще прави централата, предишните германци ако не лъжа искаха 50 на 50 , даже те бяха питали дали имаме 10 милиарда за нашия дял
----------
Ами добре сега БСП са на власт защо не я почват , ами говорят за 7-ми блок в КозлодуйИ руснаците като са искали да я построят без нас, каква цена са дали ????? ти информация за каква цена имаш, след като за 10-те милиарда е лъжа, посочи реалната цифри или и те ще говориш на изисут