Ще видим дали ще си взема, много голяма опашка, та май ще е на черно, дано попадна поне на истински, а не на менте, че не ми се гори отновоти билет за първи ред имаш , нали ?![]()
Ще видим дали ще си взема, много голяма опашка, та май ще е на черно, дано попадна поне на истински, а не на менте, че не ми се гори отновоти билет за първи ред имаш , нали ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то ега ти истината - цял живот да я чакаш и накрая да се окаже, че е някъде по средата![]()
А мерси лично аз, ама засега не ми трябват такива далеко-средно(без)смислени цели.Предпочитам си цели в по-обозримо време и място.
noreason да си решава....
Последна редакция от Eli2356 : 06-02-2014 на 22:46
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ще изчакам да сте на едно мнение и двамата и ще реша какво да направя
----------
само цели в златото ли гониш ? да питам аз преди Мамута , ама той може и да знае )Предпочитам си цели в по-обозримо време и място.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Първото не очаквай някога да стане, така че няма какво да чакаш - все едно мечка и бик да са в една посока. Ще се наложи да избираш едно от двете, ако ще скачаш в сделка.
Второто - ми какво друго да гоня от търговията? Ти нещо друго ли гониш? Виж Мамута може и да гони нещо, дето и той още не знае какво е явно, важно е гонитба да има, типично в негов стил, но той да си каже все пак.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е живота не е само търговия ...има и други нещаПървото не очаквай някога да стане, така че няма какво да чакаш. Ще се наложи да решаваш кое от двете, ако ще скачаш в сделка.
Второто - ми какво друго да гоня от търговията? Ти нещо друго ли гониш? Виж Мамута може и да гони нещо, дето и той още не знае какво е, типично в негов стил, но той да си каже все пак.
Мамута , ами сигурно гони и той нещо , предполагам![]()
гоня - Михаля
.................................................. .................................................. ......................
Ааа, от всичко това с няквата къса на среброто си уцелил според мен, понеже върви ръка за ръка със златю, а той е за надолу по мое скромно мнение*, така че ....Гледам много бици са се сбрали нещо напоследък, аз оставам мечи настроен и то доста. Многа задачки тази седмица, много стопове отнесени ... най ме е яд на дакса вчера вход на 9118, лимит на 9242 и стоп на 9102..... пуснах няква къса при среброто, че ми се струва двоен връх е нарисувало, да го пробваме, имам чувството, че американците ще правят шоу с тези данни утре
Утре вече няма как да няма шоу - при толкова много застой на дневна - време му е вече да се размърда нанякъде по-сериозно.
*само мое скромно мнение, да не вземе някой да се съобрази с него![]()
е как като те гледам само това търгуваш , лошо няма да се вземе нещо под вниманиеУтре вече няма как да няма шоу - при толкова много застой на дневна - време му е вече да се размърда нанякъде по-сериозно.
*само мое скромно мнение, да не вземе някой да се съобрази с него
чу ли ? виж какво пише Ели ..гоня - Михаля![]()
скромното на мен не ми приляга
.................................................. ................................