Ако не пиеш в момента кафе, не мога да ти повярвам, че си говорил с акуритетоку що направих една бърза консултации с Акулите и те ми казаха, че твърдението ти не отговаря на истината![]()
Ако не пиеш в момента кафе, не мога да ти повярвам, че си говорил с акуритетоку що направих една бърза консултации с Акулите и те ми казаха, че твърдението ти не отговаря на истината![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Nikky (17-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Або не те знам ама много съм изчел рано или късно всяко нещо стига някъде ако продължат с увеличението на паричната маса то няма как да не стигне 3000$ въпроса е стойноста която ще седи зад тях според мен"Причините" са елементарни. Графиката на златото е с възходящо изместване, затова и рано или късно ще отиде и ще подмине 3000$. Виж с гумата ме накара да се замисля, но току що направих една бърза консултации с Акулите и те ми казаха, че твърдението ти не отговаря на истинатаа за гумичката не бъди много сигурен. Чувал ли си за остров Яп бил е немска колония но и преди това парите са били камъни, специален камак който се намирал на съседен остров, и за да платиш не е било нужно дори да го носиш някъде просто казваш че този камък е на еди кой си. Ей така само за да те образовам ще ти кажа и още че на най-богатия човек на острова имането е било под водата, докато си пренасял супер огромния камък който намерил, диаметър 2 метра някъде, се завихрила буря и потопила лодката заедно с камака но другите свиделствали за чудесния голям камък и така всички признали богатството му като се прибрали. Чувал ли си и за бялото злато не това което знаем днес била е солта и тогава нашите царе са я търгували и тъй като са имали много сме били и много богати. Може и да си чувал за холандските лалета и как с една луковицаа си можел да си купиш цяла къща. Има редица други примери ама да не те затормозявам много.
![]()
![]()
)
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
albagpipe (17-02-2014)
То сигурно щото Драги ще говори в следващият месец- два, ако не е тва вече наистина няма как да ти повярвам![]()
Единствено за "камъка" не бях чувалАбо не те знам ама много съм изчел рано или късно всяко нещо стига някъде ако продължат с увеличението на паричната маса то няма как да не стигне 3000$ въпроса е стойноста която ще седи зад тях според мена за гумичката не бъди много сигурен. Чувал ли си за остров Яп бил е немска колония но и преди това парите са били камъни, специален камак който се намирал на съседен остров, и за да платиш не е било нужно дори да го носиш някъде просто казваш че този камък е на еди кой си. Ей така само за да те образовам ще ти кажа и още че на най-богатия човек на острова имането е било под водата, докато си пренасял супер огромния камък който намерил, диаметър 2 метра някъде, се завихрила буря и потопила лодката заедно с камака но другите свиделствали за чудесния голям камък и така всички признали богатството му като се прибрали. Чувал ли си и за бялото злато не това което знаем днес била е солта и тогава нашите царе са я търгували и тъй като са имали много сме били и много богати. Може и да си чувал за холандските лалета и как с една луковицаа си можел да си купиш цяла къща. Има редица други примери ама да не те затормозявам много.
![]()
![]()
)
Не ме затормозяваш. И без това мозъкът ми е заприличал на билярдна топка от слонова кост
Така че някоя друга нова гънка няма да му навреди
![]()
Доста образователно. Ето защо обичам дасъм във форума, всеки ден научаващ нещо ново, къдещуротия къде образователно.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
щуротии : образователно = 95% : 5%
.................................................. ..................................................
Е ти пък свга. Ама така, ти кът нещя да кажеш вчера, сега щуротиии.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
как ква - официалната статистика е тва
.................................................. ...................