Ами ef4e че може да му се направи бек тест на мт4 за какъвто си искаш период,такъв тест е нереален,ако искаш пусни един експерт да търгува една седмица на демо акаунт и след това му направи бек тест за тази седмица и сравни резултатите,ще са коренно различни
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че периода 09.2011-01.2012 беше кофти за такъв тип мартини и става за оптимизация и тестове. Ама малко по спомен го казвам в момента.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те са различни дори на две различни демота да не говорим за демо и реал при един брокер ..целта на тестовете трябва да се разглежда като преминаване през най- лошите ситуации които поднася пазара и поведението на експерта спрямо това а не да доказваме едни и същи резултати които са категорични ..важно е изследването на поведението в различните ситуации тренд ,рейндж потъвания въобще устойчивостта на стратегията в екстремуми за да можем да сме подготвени за подобни ситуации ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Те са различни дори на две различни демота да не говорим за демо и реал при един брокер ..целта на тестовете трябва да се разглежда като преминаване през най- лошите ситуации които поднася пазара и поведението на експерта спрямо това а не да доказваме едни и същи резултати които са категорични ..важно е изследването на поведението в различните ситуации тренд ,рейндж потъвания въобще устойчивостта на стратегията в екстремуми за да можем да сме подготвени за подобни ситуации ..
Точно така! Кви глупости се изписаха по темата, не е истина.
Тая работа няма как да стане, в повечето ситуаций в които експерта попада са различни една от друга ,дори и да попадне в приблизително една кви цикли на следващия път може да попадне в коренно различна ситуация,тази схема с мартингеил нестава.Как ще бъдеш подготвена за бъдещото представяне на експерта еи тва ми обясни като те набабани -300-400 пипса ко шъ праиш,ама и ти незнаеш а само си говоришТе са различни дори на две различни демота да не говорим за демо и реал при един брокер ..целта на тестовете трябва да се разглежда като преминаване през най- лошите ситуации които поднася пазара и поведението на експерта спрямо това а не да доказваме едни и същи резултати които са категорични ..важно е изследването на поведението в различните ситуации тренд ,рейндж потъвания въобще устойчивостта на стратегията в екстремуми за да можем да сме подготвени за подобни ситуации ..
stargacha,много се въодошевяваш !Тая работа няма как да стане, в повечето ситуаций в които експерта попада са различни една от друга ,дори и да попадне в приблизително една кви цикли на следващия път може да попадне в коренно различна ситуация,тази схема с мартингеил нестава.Как ще бъдеш подготвена за бъдещото представяне на експерта еи тва ми обясни като те набабани -300-400 пипса ко шъ праиш,ама и ти незнаеш а само си говориш
1.Характерно за пазара е че има цикличност това го пише във всяко форекс помагало , неслучайно много от така познатите фигури се позовават на еднаквите ситуации .
2.Именно по тази причина е по добре да се обследва по голям период от време за да може да се обхванат по големи пазарни ситуации .
3.Кой е казал че всички експерти се основават на мартингейл ?
4.Ами като тествам експерта и като се набълбука с 300-400 пипа в ситуации назад във ремето ще видя че не струва и няма да го ползвам ...какво толкова елементарно е ...
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Щото е с мартингейл ли? Затова ли е глупав?
А, ти що се засягаш? Споменавал ли съм те?
И по принцип ли си дрънкаме само?
Свали ли, в случая този, който пуснах? Разгледа ли го? Прочете ли нещо за него допълнително? Че тогава да коментираме, ама с аргументи някакви.
Или се рее едно празнословие...Лаф да става.
Щото е мартин, значи е боклук. Никой не твърди, че не е опасна системата. Ама ние не сме ли също не по малко опасни в определени моменти сами за себе си?
Не го ли познаваш става смъртоносен. Факт. Но не е виновен скрипта, а глупавия му и алчен ползвател.
stargacha, Не съм тествал реално нито един експерт досега,най-вече заради технически подробности,че трябва компа да е включен постоянно и да не забива,интернета да не прекъсва,нищо да не не блокира и т.н.Този експерт последно съм го натъкмявал преди 2 години.Оттогава досега ако му е добре бактеста,може да се счита за реално пропусната печалба![]()
Когато ти пуснеш експерт на реално ,ела да се обадиш.И да защото е мартингейл е не боклук ами пълен боклук.Аз не изкам излишно да спорим за глупости,но недейте да подвеждате хората.При еди кви си условия и незнам си кво,аз когато съм тествал такива експерти ти не си знаел как да си пуснеш палтформата.еф4е не е ли по добре да хване6 една фигура и да я отиграеш а не да чакаш експерта да ти ги отиграва,ако позваш такова чудо дадо да не попадаш в кофти зделки,защото с туи нящо тряя да палишЩото е с мартингейл ли? Затова ли е глупав?
А, ти що се засягаш? Споменавал ли съм те?
И по принцип ли си дрънкаме само?
Свали ли, в случая този, който пуснах? Разгледа ли го? Прочете ли нещо за него допълнително? Че тогава да коментираме, ама с аргументи някакви.
Или се рее едно празнословие...Лаф да става.
Щото е мартин, значи е боклук. Никой не твърди, че не е опасна системата. Ама ние не сме ли също не по малко опасни в определени моменти сами за себе си?
Не го ли познаваш става смъртоносен. Факт. Но не е виновен скрипта, а глупавия му и алчен ползвател.