Само като чуя мартингейл и ми става ясно всичко ,тия експерти толкова съм ги изучавал че няма повече на къде.Ще работи до едно време,и след това ще изяде цялата печалба барабар с останалото в сметката за един цикъл
Само като чуя мартингейл и ми става ясно всичко ,тия експерти толкова съм ги изучавал че няма повече на къде.Ще работи до едно време,и след това ще изяде цялата печалба барабар с останалото в сметката за един цикъл
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
точно работи 2 седмици не повече и след това всичко си отива заедно с твоите надежди![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен ми пратих един отчет от експерт с мартингейл за период от близо година. Стартов капитал 5000$ и ги беше вдигнал на 50 000Т. Така, че ако се тегли след всяко удвояване то риска се свежда до много по-малки стойности. А реално още след първото удвояване вече загубата ни е изчистена.Кофти е ако тръгне на минус от начало още, но винаги има риск.
ами че тоз този експерт е много добър я дай го насам да си го пусна и да отивам на плажаНа мен ми пратих един отчет от експерт с мартингейл за период от близо година. Стартов капитал 5000$ и ги беше вдигнал на 50 000Т. Така, че ако се тегли след всяко удвояване то риска се свежда до много по-малки стойности. А реално още след първото удвояване вече загубата ни е изчистена.Кофти е ако тръгне на минус от начало още, но винаги има риск.![]()
Не е проблем да занули отначало сметката,ако тя е по-малка.Примерно разделяме целия капитал на няколко части и ги депозираме по-отделно.Важното е по-често да удвоява,отколкото да занулява сметките.
Аз съм на принципа че занулена сметка нищо не значи,това може да се разглежда като поредна губеща позиция.Има и такива системи примерно на 10 на брой малки сметки се пускат различни агресивни експерти и в момента в който на една от тях имам 10х печалба ,което е безпроблемно с максимален риск ,се тегли всичко
Ефче, направи си му тестовете както трябва, проучи го внимателно и пак ще си говорим.
Дайте експерт,дето си прави сделки с постоянен обем и стоп по-малък от ТП.Това е най реалистично,ако прави над 50% печеливши сделки за дълго време.
Ето нещо с което се занимавах преди 2-3 години,изцяло на база исторически данни и индикатори съм го базирал и малко ПА.
Разработил съм го за М30 на евродолар.Не съм го поглеждал от 2 години сигурно и сега на новия комп нямам графики за М30 отпреди септември 2011 ,но като го тествам оттогава досега пак работи добре.Друг е въпроса дали е достоверен теста,някой може да си поиграе по- подробно щото на мен не ми се занимава
Един експерт трябва да се тества в реално време бек тестове в миналото за ненадеждни защото не са реалниДайте експерт,дето си прави сделки с постоянен обем и стоп по-малък от ТП.Това е най реалистично,ако прави над 50% печеливши сделки за дълго време.
Ето нещо с което се занимавах преди 2-3 години,изцяло на база исторически данни и индикатори съм го базирал и малко ПА.
Разработил съм го за М30 на евродолар.Не съм го поглеждал от 2 години сигурно и сега на новия комп нямам графики за М30 отпреди септември 2011 ,но като го тествам оттогава досега пак работи добре.Друг е въпроса дали е достоверен теста,някой може да си поиграе по- подробно щото на мен не ми се занимава
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !