Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
утре за паунда има и червени новини по съседски ти казвам да си знаеш
----------
той за помщ те моли човека че друго си е мастодон да е с теб в бутането![]()
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
аааа . аз на непознати не помагам
па и съм само подстрекател тука, нали си ме знайш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
много ясно...
знайш ли колко хора тука от форума ме търсят да ме бият - дето съм ги лъгал за посоката на тренда ...
![]()
![]()
къде са тия ве ???
дай ги насам.
само гледай да не ми правиш кур-капан !!!![]()
Добър вечер и от мен!
Какво става тук? Няколко часа ме нямаше и веднага сте го отдалечили от лимита ми. Мамута, ти ли го буташ нагоре бе?Бутни го малко надолу към 1249,80, пък после го карай накъдето си искаш... Още с появата си си го бутнал нагоре, по-кротко.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz