Ааа, мен доларът тези дни хич не мЪ радва,не мога да повярвам - взет ми е лимита на 1249,50, докат се чудя какви локуми да разтягам тук за отмъщение, че не върви наникъде
----------
Да... тъкмо мислех да ти кажа, че от известно време се каня да ти дойда на гости в темата за йената. Гледам напоследък там доста интересни неща се коментират с твоя немалка заслуга.
Търгувам го, ама не ми е кеф.
Отдавна трябваше да поеме нагоре, а той не може, силички няма.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много съжалявам. Стопа ти беше на 1251, където беше моя лимит. Одеве още като написа къде ти е стопа се подосетих какво ще стане, но коя съм аз че да ти давам съвети? Вчера/снощи споменах нещо за приличен припокриващ бар на дневна на вчерашния...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Няма се плашим, виж сега как се изсулва и ще светне сигнал за къси по някое време![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Хич не му се притеснявай - едногодишен и кусур възходящ тренд не се обръща току така. В скоро време пак ще се изстреля, поне да тества предишния връх да речем, макар че може още малко да падне преди това.
Дай да не говорим за тоя долар-йен сега, че съм се поомотала там в разни хеджове и съм я зарязала, само ме нервира. като дойда в темата, ще говорим по темата![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Индексите се стабилизираха и ако тръгнат на горе,златю може да слезе,колебае се на подкрепата около 1248-1250 ..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спомням си между другото как беше пуснала една малка къса на обръщачката 105,4 до към 104,50, пък то стана една.... да си беше държала тая къса от върха представяш ли се сега с какъв кеф щеше да го търгуваш
----------
Няма ли да е по-добре да си продал от високото?![]()
Е кое му е по - добрето да продадеш от високото? Да имаш по-голям шанс да я затвориш на плюс или да максимизираш плюса...Много по яко е да продадеш дъно или купиш връх и да тръпнеш кво ще стане. За едните емоции живеем
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
И аз не мога да повярвам пак трябваше да излизам и ми ударило стопа за малко и тогава стигнало нивото как да не псува човек. Сега нищо чудно да избичи
----------
ПП докато го казах и взе да катери Къде ще му е входа за дългосрочна с обем влизам с къса 1251.87
Последна редакция от rolld : 04-02-2014 на 16:54
Като се замисля почти си прав................ Ама за какви емоции - положителни, отрицателни или каквито и да е?
![]()
![]()
Е не може да има бяло...без да има черно.
Майтапа на страна, но аз се оттеглям в покоите си до 19:55, когато ще проверя за евентуален сигнал за скъсяванеА дано скоро да хванем солиден и сочен тренд и пазара да не ме е изплюл преди това
...............................................
Леле, аз трейдвам на работа, а колегите (по-дръти пиргиши от мен) си купуват някакви виртуални танкове и самолетчета, с които играят на някакви игриДруги обясняват любовните си несгоди по телефона на всеослушание...абе всеки луд с програмата си
![]()