Аз съм за надолу без да го търгувам.Само чакам 1133 да купя.Не ми се пускат поръчки при този рейндж и ниска волатилност![]()
Аз съм за надолу без да го търгувам.Само чакам 1133 да купя.Не ми се пускат поръчки при този рейндж и ниска волатилност![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Съгласен съм с теб, че ще има надолу, незнам дали това ще е 1133, но преди това лекинко още да побутнем викам до 1270.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тия малките движения не ги търся точно в момента.Казах го няколко пъти вече.Има нужда от завършване на корекцията нагоре на седмична.Въпроса е дали ще удари ново дъно или директно ще си продължи към 1333333333.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е кво стана сега от два стола на земятане така не се карайте с такъв повод. Лошо говори това
![]()
Лелеее, каква репутация ми е излязла - вироглава, неподлежаща на оправяне, освен от един. Ами... не знам как да го коментирам това. Мисля, че пазарът все пак може да ме оправи по-добре от гореспоменатия. Пък и ако някой друг се пробва също може да постигне успех.
Пп: Мамута вече пробва и не успя - прекалено мек се оказа.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
MAMYTA (04-02-2014)
ей пак се чувствам като едно времене знам кво да кажа
![]()
![]()
![]()
нямали да почвате да спорите за утрешната посока белким и аз се надъхам да го следя и търгувам отново това злато![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
![]()
тука стана като сериал.
ели кажи и ти поне какво ти е мнението за златото следващите един-два дни.
----------
Аз от одеве това се опитвам да ви накарм, че все пак тук се правят сериозни пари.
ми тя посоката е ясна. кво има да спорим....
само оправията на Ели не е ясна. така че - помагайте и.![]()