Айде, Ивче, една преграда остана на 101.19 и си готова опакована.![]()
Айде, Ивче, една преграда остана на 101.19 и си готова опакована.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Честито Novak, дано още да я държиш тая половинкаИ при мен тъй, но съм затворила само половината, че това ново дънце обещаващо
http://charts.mql5.com/3/770/usdjpy-...markets-as.png![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (03-02-2014)
Благодаря, ,затворих още малко и сега стискам една четвърт, нулев стоп лимит на остатъка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
Ами ти нали се сещаш, че като гледам как се сипе,
нямаше как да не си открия късичко - от чукче на чукче...
К'во да се прави, Абс..
трябва да се живее...
и къща да се храни...
И все пак ми е необяснимо.
Има една некоригирана вълничка, тя даже цяло вълнище, не вълничка.
Къде, по-дяволите, да я турна в броенето...![]()
Веднъж ти го казах, ще ти го повторя.Ами ти нали се сещаш, че като гледам как се сипе,
нямаше ка да не си открия късичко - от чукче на чукче...
К'во да се прави, Абс..
трябва да се живее...
и къща да се храни...
И все пак ми е необяснимо.
Има една некоригирана вълничка, тя даже цяло вълнище, не вълничка.
Къде, по-дяволите, да я турна в броенето...
Вълновата теория има пропуски в цикъла, всяка 15-а или всяка 9 в корекции вълна липсва.
После като мине движението и вълновите "гугута" викат, пропаднала, свързваща, не знам си ква, от 9 дерета вода ще донесат, само и само да се самоубедят, че теорията работи. Нека, щом ги кефи.
Как сте агънца???
ivaceda (03-02-2014)
Ако оттук не тръгне нагоре, лоша работа.Веднъж ти го казах, ще ти го повторя.
Вълновата теория има пропуски в цикъла, всяка 15-а или всяка 9 в корекции вълна липсва.
После като мине движението и вълновите "гугута" викат, пропаднала, свързваща, не знам си ква, от 9 дерета вода ще донесат, само и само да се самоубедят, че теорията работи. Нека, щом ги кефи.
Хич не ми е кеф,
обаче ми е интересно, ако продължи надолу,
какво ще обясняват те.
Аз засега ще си трая.![]()
Е нали видя онзи ден, тоз от адмирал-маркетс, дето му се кефиш как обясняваше, че сме 1,2 и предстояща 3/5 нагоре , пък то само слиза от тогава.
Обяснението съм ти го пуснал на 3-и януари, знаеш за коя графика говоря.
Как сте агънца???
Утре би трябвало да удари под 101 и около 100 би трябвало да намери подкрепа