Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Bloody Ivo (21-02-2014), Absfresh (21-02-2014)
Ейййййй, сигурен бях, че някой ще се обади.
Аз нея я поздравям, щото ме е игнорнала и не го вижда
ДОБДО УТРО на всички, за някой добър ден, за трети си е направо ракиено време.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Spekulanta (21-02-2014), nnikos (21-02-2014), Bloody Ivo (21-02-2014)
Нещо не мога да си харесам посока...........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Посоката за север се отложи за момента. Ударен стоп и обръщане на посоката.За момента е това, като 4/5 от позицията кеширах
----------
Стопа преместен на 102,45
![]()
Novak (21-02-2014), infesta (21-02-2014), Emil Enchev (21-02-2014), nnikos (21-02-2014), fxg (21-02-2014)
Оттук надолу, цел 101,90, може и по-отдолу. Казах!!! Кой прочел, прочел! Кой скъсил, скъсил![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
ivaceda (21-02-2014)
Стопа бе ударен и с това приключи позицията при тази двойка. Може за днес и това да е, ако няма нещо интерсно![]()
Във всеки случай преди Американската сесия едва ли ще се размърда.Стопа бе ударен и с това приключи позицията при тази двойка. Може за днес и това да е, ако няма нещо интерсно
Много мудна взе да става напоследък.
Особено през европейската сесия.
за вчера видях че съм имал отмяна да което благодарско
и за днес ето нивата на изтичащите опции
USDJPY 101.00 (USD 500m) 101.50 101.95 102.00 (USD 400m) 102.50 (USD 300m) 103.00 (USD 600m) 103.50 (USD 500m)
Novak (21-02-2014)