ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Доста голям спор стана - половината са за дълги, другите за къси. На мен ми изглежда ясно , че трябва да се слага мечата кожа, но тука само ме разколебавате![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всъщност изразявам огромно задоволство, но заради огромните плюсове в Дау, които ми се трупат.Аз още в самото начало ти казах, че има случаи четвърта вълна да стигне до 50% фибо.
Казах ти: макар и рядко, случва се.
50% фибо не е стигнало,. то е на 101.17
На всичкото отгоре и връща.
Пък и облогът ни е 100.90.
Даже, доколкото си спомням, ти беше казал 100.85, но да не издребняваме.
Така че и ти не бързай да изразяваш задоволство, Абс.
Още не е решен изходът. Все още не.
Тук нямам позиция и следя само заради корелацията.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (03-02-2014)
Инфеста какво стана със двете снимки които публикува в темата за чуковете на къде бяха движенията![]()
И двете бяха нагоре след сигналите, след малко ще ги кача в темата за чуковете за сверка.................................................. .................................................. ..........
Новобранец (03-02-2014)
Долара пак набира скорост лека полека ...![]()
mariq (03-02-2014)
ей значи съм изгорял като факланищо здраве да е мерси за отговора
![]()