Още от сега ти казвам ,че най-вероятно няма да стане за това с газта ще питам на едно специфично място и ако го намеря обещаваш ли да ме светнеш за експертаАко ме почерпиш (макар че не се сещам за какво, ама няма да откажа) една графична хронология на газта на 4ч фрейм назааааааад, назад до 2006-7 година, ще ме направиш ама много, много щастливВсе още не мога да си я намеря, и няколко колеги също удариха на камък. Стигаме само до средата на 2012.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ААА не съм аз човека с ЕКСПЕРТИТЕ! Аз на компютарите вяра им нямам. Мен сърцето ми се скъса, когато се наложи да си купя телефон с тъч дисплей, камо ли да се доверя на някаква програма да търгува вместо мен. И тук и по други интернет пространства съм се натъквал само на несполуки в тази сфера. Пък и съм крайно невещ в програмиранетоУСПЕХ в това начинание
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
за газта вижте по някой от сайтовете,
http://www.investing.com/commodities/natural-gas
https://www.tradingview.com/s/stocks/?q=NATURAL+GAS
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
D-12 (03-02-2014)
ААА не съм аз човека с ЕКСПЕРТИТЕ! Аз на компютарите вяра им нямам. Мен сърцето ми се скъса, когато се наложи да си купя телефон с тъч дисплей, камо ли да се доверя на някаква програма да търгува вместо мен. И тук и по други интернет пространства съм се натъквал само на несполуки в тази сфера. Пък и съм крайно невещ в програмиранетоУСПЕХ в това начинание
аз също не съм привърженик на тъчскрийна .А доколкото разбрах от приятели програмисти на които са им поръчвали експерти хора с възможности
са им казали че може да се успее само в дългосрочен план .Не знам дали само така са казали или наистина мислят така тия много лъжат нали знаеш.
А имам да те черпя защото преди много време и ти ме насочи да гледам най-вече дългосрочните графики
Ели,душшо, далечко си ми иначе още от ся и безалкохолно ти сипвам на секундата
----------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (03-02-2014)
Така и не се възползвах от това злато...... а трябваше! :X :X![]()
Възможно е и да го натиснат нагоре след днешния ден![]()
Ей, МАМУТ, жив ли си беДа не те беше застигнал ледниковия период
![]()
![]()
А добре дошъл
![]()
Да ве замоля, ку някои подпира Златю да се дръъъпне
До 1249 не виждам кО друго го спира)
)