Колко ти е средната цена???
Колко ти е свободния марджин???
И аз днес съм под сериозен натиск от страна на среброто и вече не мога да си позволя добавки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
обема беше минимален и вече ми удариха стопа на 1238,50.. гледам сега вече върнало но няма значение.. факт е, че при златото никакъв ме няма в познаването..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Така ми ги доава, не ще да изписва името от известно време, незнам защоРосене, може ли да оставяш цитатите в нормалния им вид, че да се вижда кой и кога го е писал? Не ги оскатаявай така, please
а звездоброеца исках да го предупредя да си държи късите, ама се отплеснах, а и цял ден не съм пред компютъра и пак излизам след малко, тия дни ще постна графика, защо съм мечо настроен и защо си мисля, че е време за ново дъно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз днес цчл ден не съм пред компа и след бившата тъпня от -50 долара се намърдах сега с една дълга от1230.50 давидим
Ккво си пуснал на среброто? Като гледам, графиката май дойде времето да. Тръгваме на север а? И това време не е далече, като гледам, до седмица и ще сме тръгнали север.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Айде влизам дълги и очаквам утре една хубава бича свещ!![]()
1243.58 и късо, късо му плющят ушите чак...чувате ли. Има и стоп някъде май беше на около 11-12 долара по-отгоре, ама кой му пука, нали ще вадим милките тия дни
Входа е от 20ч тази вечер, тази седмица, този месец, тази година![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
rolld (30-01-2014), звездоброец (31-01-2014)
Късо, даже много късо. Чак ме е яд, че ме нямаше нялкочдни, та изпуснах мечката. Ама има още какво да се иска де, така, че още сме в играта.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,