Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колежки как е трейдинга днес?
Една жена тръгнала да си купи хляб. По средата на пътя гледа - в една локва паднал пиян мъж. Поспряла се тя, видял й се млад, хубав и си рекла:
- Ще взема първо да си купя хляб, а на връщане ще го прибера. Като поизтрезнее и се изкъпе може и да свърши нещо...
Купила си хляб жената, връща се и какво да види - мъжът го няма... Въздъхнала, пуснала чантата и тихо отронила:
- Как можах, все едно цяла година хляб не съм виждала...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
па язе ще го пратя птицата Феникс да търси, щото язе цела година не съм виждала 1.3333 на еврото доларКолежки как е трейдинга днес?
Една жена тръгнала да си купи хляб. По средата на пътя гледа - в една локва паднал пиян мъж. Поспряла се тя, видял й се млад, хубав и си рекла:
- Ще взема първо да си купя хляб, а на връщане ще го прибера. Като поизтрезнее и се изкъпе може и да свърши нещо...
Купила си хляб жената, връща се и какво да види - мъжът го няма... Въздъхнала, пуснала чантата и тихо отронила:
- Как можах, все едно цяла година хляб не съм виждала...
или пък 130 на евройена
и пак ще ми е добре
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Мож те огрее в най-скоро време, нали знаеш че рано или късно слънцето огрява и кучия..........) Кажи сега какво е менюто за уйкенда...... един съеденител с две полуоски и носачи за гарнитура
![]()
нема съединител
наскоро го смених, и притискателния диск
има един резервен карданов вал... ако ти се глозга заповядай,мож да го оближеш
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Не, мерси - задръж си гоПлюс това вече си имаш зет, който да ти удари едно рамо , но ако приготвиш един гювеч и сипеш по едно вино може и да запаля
.....
стой си там,гювеч най-лесно се готви
мяташ каквото има и печеш
ще не ще ще стане
Мъ тайната му е да е в глинен съд![]()
![]()
и верно от всичко по малко кът сложиш става най-вкусен
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ми... немам спомен в порцеланов да съм готвила досега
не че не мога
ама си имам посуда,па то си е грях да готвиш дето не трябва
----------
щот не си миеш ръцете и се почесваш където не трябва
ей затуй е по-различно.................................. ............