Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (31-01-2014)
Dizele честито !!!http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=...=tops&i=560483
този лаптоп си купих вчера , но го оставих да му инсталират уиндоус 7 , днес ше ходя си го взема готов напълно
стария нещо взе да гасне както работи пък и на доста годинки, време му беше за смяна)
Що седмица бря???
Слагай направо windows 8!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизелчеееее тоз веке мноу остарял веееееееhttp://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=...=tops&i=560483
този лаптоп си купих вчера , но го оставих да му инсталират уиндоус 7 , днес ше ходя си го взема готов напълно
стария нещо взе да гасне както работи пък и на доста годинки, време му беше за смянаНещо ядра и видео му липсват веееееее
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
седмицата си е много добра, тази осмица не ми требе, аз кво ли ползвам толкоз сайтове и платформата отворя веднъж седмично
----------
що две ядра с 2.2 има, пък аз игри не играя, мен ми требе за работа
за тва което ползвам е перфектен и за тез пари де![]()
Честито, със здраве да си го ползваш и много доларес да ти напечата ... Стария му почисти охлаждането, ... не го фърляй, много вероятно е от това да ти гасне, виж му температурите на карантиите с един Еверест или Аида и ша са ориентираш ...http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=...=tops&i=560483
стария нещо взе да гасне както работи пък и на доста годинки, време му беше за смяна
Добро утро на цялата банда ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
По добра е. Но поразпитай за hpто. На щерката е такъв, и бра ядове. Смени дъното. И от сервиза ни наговориха разни работи. Та ако не си приключил със сделката, задръж я, и проучи нещата.
Успах се и си опуснах входа за късото!Нещо все по рано взе да дава входовете.
Дай малко повее и си вземи нормален лаптопкато това например
http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=561354
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
той е с 2 години гаранция, така че за тез пари 2-3 години да работи добре му стигат, той ше си е избил парите многократно![]()
1.42-1.43 зоната - там са му другите ядра и видеото, те там го чакат ...Нещо ядра и видео му липсват веееееее![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров