Fafa (31-01-2014)
Дааам! Така ще ми станат3 дни почивка, но сега като погледнах графиките сие зачудих дали да не отворя нещо по новинине?
Ей така за спорта! Да не губя форма!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизеле, чадо
таз позиция е твърде много на минус
и не е повод на гордост за когото и да било.
По-добре е да не ни я натякваш, че ставаш
повод за посмешище, съжаление и т.н.!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е той по някъф си негов начин ни кара всички да се хванем за ръце....
Много силно да извикаме Айдеееее 1.39999 да идва ....
И кат резултат .... хоп и да се сбъднееее
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
драгата (31-01-2014)
нека се смеят, аз като взема 10 фигури ме боли кой се смее
накрай кой се смее най-добре се смее![]()
Тва дет се реализира така бързо го гледах за двойно дъно, ама пусто само гледам, че нямам платформа неска
И ся пак тест надоле
Давай доларе1.34999
http://www.marketwatch.com/story/eba...me_latest_news
обявиха официално изискванията за стрес тестовете , вдигат на 8% от сегашните 4,5% капитала за всички банки в еврозоната
мечките им пожелавам приятен сън за дълго време![]()
To “pass” the test, banks will have to show a ratio of 8%![]()
Абе Дизелче, аз писах за тази цифра в този форум ноември месец. Смятай щом аз съм знаел ноември, акулите кога са знаели. Най-късно края на ноемвриhttp://www.marketwatch.com/story/eba...me_latest_news
обявиха официално изискванията за стрес тестовете , вдигат на 8% от сегашните 4,5% капитала за всички банки в еврозоната
мечките им пожелавам приятен сън за дълго време![]()
To “pass” the test, banks will have to show a ratio of 8%
Капитала е подготвен, ще се изненадаш след малко.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?