не ща... да опъвам
аз нося на болка все още е поносимо
де колко устискам после мож и да пребивам от болка
не ща... да опъвам
аз нося на болка все още е поносимо
де колко устискам после мож и да пребивам от болка
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Oleg (07-01-2014)
Гледай гледай филма. Не става въпрос само за болкатаА за реалният положителен ефект върху целият организъм и подмогане за правилното му функциониране
----------
Малииииии, Фицка, ще се местя при тебе
Tва спокойно да изляза на терасата да си сгъна масур и да го изпуша![]()
Иван Костов: Нацията загива
http://dnes.dir.bg/news/ivan-kostov-...-15889209?nt=4
тва е ясно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нацията загива ама той и такива като него са голяма част това да се случи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ад и де аз летя за валенсия, казват че било много хубаво
Прасьо верно ли е бре?
кажи какво е времето,че да не се изтърся с кожуха и да ме гледат като извънземно
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви