Ко става макули
Ко става макули
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (30-01-2014)
Ми той вчера каза и че влиза дълга на паунда, баш в силен мечешки трендВинаги е виновен ПРАСИТО бре Олег, защото е ВЕРОЛОМНИК!!!!
Не помниш ли вчера как МАЗНО увещаваше РЕДА да сложи
60 пипов стоп на дълги щото там щяла да е печалбата.
ПОМНИШ ли а??? ДеЕ е тва дълго ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ????
Де е таз ПЕЧАЛБА. ДЕЕЕЕЕЕ Е???)
Е не е ли виновно за всичко ПРАСИТО!!!!
Днес паунда още продължи да пада, но това не означава да го слушаш !!!
Аз никога не съм слушал, който и да е за позиция.
Emil Enchev (30-01-2014)
Не съм го слушал вчера, обаче КО
се върнеш назад ще видиш как ПРИСИТО
МАЗНО увещава РЕДА да даде 60 пипов стоп!!!!)
Обаче днеска ми повлия,,,,,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачо, ко ревеш и ти кат незадоволена девица.Винаги е виновен ПРАСИТО бре Олег, защото е ВЕРОЛОМНИК!!!!
Не помниш ли вчера как МАЗНО увещаваше РЕДА да сложи
60 пипов стоп на дълги щото там щяла да е печалбата.
ПОМНИШ ли а??? ДеЕ е тва дълго ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ????
Де е таз ПЕЧАЛБА. ДЕЕЕЕЕЕ Е???)
Е не е ли виновно за всичко ПРАСИТО!!!!
----------
ХОМЯК той плюса си е плюс щото
РЕДА е станал още в 6:00 часа да РАБОТИ за него!!!
Обаче едно +65,2 пипа, а съвсем друго над 100 пипа
и потенциал за още 1000 !!!
РЕДА е с късо от 1,35555 !!!!)
Явно имаш проблем щом се оставяш друг да ти повлияе.
Или не си вярваш на анализа. Това НЕ е хубаво.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (30-01-2014)
ГРУБО ВЕРОЛОМНО ПРАСИ
Точно така РЕДА, няма да го слушаш
Само с мотиката ще го буташ да върви където искаш ТИ, не ТО
Eййй тва, ако взимах такива пипсове като вас....щях съм милионер за няколко месеца
Тва 200лота, ей така щях си ги пляскам като на детска игра![]()
Ми вземай бре, кой те спира.
Ама той големия стоп пречи на голямата позиция.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (30-01-2014)
Вярвам си бре Абса!!!!)
Изтъргувах го до 1,35751 и сега
продължавам да го търгувам.
Просто ПРАСИТАТА требе да се РЕСПЕКТИРАТ!!!![]()
REDA (30-01-2014)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
kmv (30-01-2014)