Еми нормално!
Разправят се , но нямат даЯн!
,
ОК,
Еми нормално!
Разправят се , но нямат даЯн!
,
ОК,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еееееееее има, ама със закъснение да кажа аз
Ама пак де - да се знае --- израствахме с Туистед![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти май си адски тъпо парче
Я виж пак кой какво се подписва.
Той подписа си седи, не е сменян.
.................................................. .......................................
Ами тъпо съм си- програмист така да се каже
Но ти все пак не би ли бил така добър да ми покажеш къде ти е подписа
Не ми се иска в тъпотата си да го настъпя че да се размиришеш още повече
...........
Абе кво съм седнал да те глезя
Когато един човек умее да търгува това си личи
При тебе няма такова нещо, защото си Абсолютнозелен алакоовец
Знаеш ли колко такива като тебе са ми минали през ръцете за повече от 10 г форекс
И знаеш ли сега къде са те - оттекоха со по канализацията, заедно с простотитите си.
Когато се научиш да търгуваш тогава може би ще се научиш и да цениш мнението на хора с повече опит от теб във форекса
Само ,че има една подробност: трябва да разбираш какво ти се казва.
За съжаление последното не е за всеки
А до тогава казвай от напред къде ще се подписваш, че да те заобикалям
Успех !
----------
Как е качващото се евро, вземи тия 150 точки задница. Да са ти честити на програмистката кратуна
https://forum.bg/showthread.php?594-...l=1#post741139
.................................................. .................................................. ...
За какво качващо евро ми говориш бре ненормално зелен
Не беше ли ти идиота дето се подписа че еврото ще се качвало независимо че дакса пропадал
Нали за това ти казах че подписите ти .ъъъ ..трябва да са на градския кенеф
Освен това и картинка пуснах още в понеделник ,че го чакам да се срине
Ей ти я картинката
http://www.mql5.com/en/charts/135970...staforex-group
А ето ти страничка от тоя форум където това е написано
https://forum.bg/showthread.php?594-...201#post740201
Сега ако не си пълен идиот ще отвориш картинката която е от понеделник и ще видиш че машината която е отворила тази грешна позиция просто си чака еврото да се върне до толкова до колкото обратен сигнал няма
Е ,еврото се върна -машината си изби загубите.
Да ама това е защото тя е просто един математически алгоритъм и не е идиот като тебе
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Както и да е може би си прав и грешката е моя
От къде да ми дойде на ума че на публикациите им викаш подпис
Просто като се каже подпис аз разбирам подпис под това което е написано а не каквото написано
Още повече че в така наречения ти подпис "допускаш" че еврото може да се срине като говориш за нива от 1,38653 и 1,3930
8653 засега ми идва целта. Но точно тука на 9300 е битка да го крепят. Според мене ще се изсипе.
Само че аз нищо не "допускам" и не си играя на гадание а просто още от понеделник го чакам да се срине и то не от нива 1,38653 и 1,3930 -плод на болен мозък ,а от нивото 1,36900 ,където си беше в понеделник
Последна редакция от saxsten : 31-01-2014 на 01:37
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Сакстеен, ти си адски тъп май. Не, май, ами си си. Същия си си като преди 7-8 години като се появи по форумите.
Обяснявам като за идиот.
Картинка с мое мнение, отдолу седи подпис. Има едно ОЧАКВАНЕ ЗА EUR/USD
Ако си достатъчно грамотен да кликнеш на него те отвежда на мнението ми. А именно очакван връх около 1.3710 понеделник и срив надолу със зададени ценови и времеви цели. Пуснато събота сутрин, редактирано събота сутрин.
По-чиста и почтена прогноза на тази здраве му кажи.
Ти бълнуваш за някакви нива дето нито съм ги споменавал, нито съм си ги помислял.
п.с. мнението ти за Дакс, ама грам не ме интересува. Търгувам ДАУ и съм продал на първия работен ден тази година. Сам можеш да си видш нивата.
п.с. Като тръгне някоя кратуна да ми говори за 10 години опит и покаже 6 месеца знание и се пукам от смях. Бях в пространстовто когато се появи, ще остана и когато си заминеш.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!!
ЖИУОТНИТЕ на бегооооммм,
че няма време!!!![]()
Добро утро,
строени и чакаме ПРОЦЕДИРАНЕТО !!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
**g чадо,
ако КОСМИЧЕСКИЯ КЛЕТНИК
не РИНЕ вънка сняг(на терасата)
го прати тука да покаже една ИМПРЕСИЯ,
че сме на КЛЮЧОВО ниво!!!)
![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
REDA (31-01-2014)
Тъкмо работи по въпросаго прати тука да покаже една ИМПРЕСИЯ,
че сме на КЛЮЧОВО ниво!!,
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
честита нова година по китайския календар, скоро ще си честитим и нов връх на еврото над 1.4000
само търпение малко![]()