Toй не е нов играч в схемата!!!Още от лятото казвам, че всички го подценяват, имаме умряла политическа система и място за играч на сцената, реформаторския блок е смешка от събрани стари муцуни, единствения който има някаква популярност и е ново лице е Барека и не спира да работи, за да си разширява популярността.
Просто го помпят с едни половин
един милион на месец които ще
КЕШират, ако евентуално влезне.
Те КЕШират и да не влезне, щото
пречат да се роди нещо ново и СВЕСТНО!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това новото и свестното без пари не може да се роди, някой е решил да инвестира в нов човек, който да му прокара нещата избрали са него защото преценяват, че има шансове.
Пък тоя плащача, който и да е той, ако междудругото подхвърли и някоя друга първо троха, после възможностти да си оправят и хората живота, никой няма се интересува от политика и ще си ги мърля както му е кеф едрите неща.
Политиката си е вид инвестиция, някой е преценил, че парите налети сега ще имат възвращаемост
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ми кът не им е омръзнало диското на хората , да гледат бляскавата топка![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
До сега никой не го е правил, всички смучат до последната капка кръв.Наистина ако се подобри живота на хората, никой няма да се интересува от политика.Това новото и свестното без пари не може да се роди, някой е решил да инвестира в нов човек, който да му прокара нещата избрали са него защото преценяват, че има шансове.
Пък тоя плащача, който и да е той, ако междудругото подхвърли и някоя друга първо троха, после възможностти да си оправят и хората живота, никой няма се интересува от политика и ще си ги мърля както му е кеф едрите неща.
Политиката си е вид инвестиция, някой е преценил, че парите налети сега ще имат възвращаемост
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
джи джи то реално ако погледнем и сега хората не ги е еня много много какво се случва в политиката, докато се мъчат да оцелеят или да се пропият само дискутират че много се краде нищо повече![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Oleg (26-01-2014)
Напротив, много ги е еня, бърка им в здравето, ако живеят нормално, даже няма да знаят имената на управляващите, ще си живеят живота![]()
Ми аз не ги знам имената на управляващите
Даже не бях разбрал, когато първанов бил слязъл от пост и нещо стана дума за новия и аз мисля мисля и се чудя, че нали беше първанов, кога се е сменил![]()
Може да е от градовете тук при мен 95% от населението не знае повече от лидерите на партиите и най-много поредната медийна бомба която се появи гласува се не по убеждения или разпознаване на политически идеали и прочие а по симпатия освен ако не са си продали вота и това съм го виждал.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък