Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
едно време опушения даваше 200, 300 пипоня............
сега не работи..........понякъкви причини.......
направо обръща движението..........
но ВЕЛИКИЯ няма нищо общо............с това.........
просто още сутринта съм го написал.....ТЕ ТАКА,,,,,,,,,![]()
Аз имах предвид, че трейдове ще спра да пиша.
То проблема знайш ли от кво идва?
Тука за повечето трейдъри си е ниво кат всяко друго. Сетъп, сигнал, бай/сел. Но понеже моя стил на анализ е малко по-различен и тука съм на тригер за 300 точки еднопосочно и не просто 300 точки, а с определена конструкция на движение, която би позволила множество добавки с плюсови стопове на общата експозиция. Така по принцип се постигат 50-60% доходност с нулев или микро риск, а за мен 60% си е годишния таргет и ако го направя за 1 седмица ще съм доста хепи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
А 67% за 2 седмици добре ли еАз имах предвид, че трейдове ще спра да пиша.
То проблема знайш ли от кво идва?
Тука за повечето трейдъри си е ниво кат всяко друго. Сетъп, сигнал, бай/сел. Но понеже моя стил на анализ е малко по-различен и тука съм на тригер за 300 точки еднопосочно и не просто 300 точки, а с определена конструкция на движение, която би позволила множество добавки с плюсови стопове на общата експозиция. Така по принцип се постигат 50-60% доходност с нулев или микро риск, а за мен 60% си е годишния таргет и ако го направя за 1 седмица ще съм доста хепи.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А нервите, кой ти ги плаща.?
Но така е .....сухо дупе риба не яде!![]()