Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре де по тия чертИ може ли да се търгува реално????
Гледал ли си назад дали всичко е как требе????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
kypa (25-01-2014)
Аз кат гледам, май ще има още катерене. Леко късо после дъъъъълго. Ама дизелче 1.4000 нещо пак ми се вижда далечна цел. Станати на тебе фикс идея май.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Aaaaa, отворили сте значи тоз форум
Минах аз, потропах - ма беше затворено рано-рано
Мисля си, че тоя скуиз дет го извъртеха вчера, ше го зафторят тия дни и надоле --- ептен да ни откажат)
Да ни объркат и да си изедем ушите от яд)
Добро утро и от мен.Бреее то и зима имало тази година.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
мда,днес като станах някакво мрачно и си мисля сигурно е 7 сутринта пък то било 10![]()
Скуиза, може да се види да ама мисля, че му е още доста ранко за да видим нещо подобно. Нема зима тук в Пловдив, яко дъжд.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Пускам времеви / ценови анализ кат за последно. Ако и този вземе, че излезе прецизно следващия ще му искам по 2-3к евро
На кратко, чакам хармочен слизащ тренд, нубави импулси, флагови или триъгълни корекции.
Нужен е още един напън нагоре с цел зоната 1.3710-1.3730, дори нов връх с няколко пипса.
Както винаги не е препоръка за търговия.
едит: добавка от 3-4 поста по-късно да е пригледно
ДО
5-и февруари 17:15 часа
или 12-и февруари 20:00 часа
БГ време става дума
Последна редакция от Absfresh : 25-01-2014 на 16:33
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?