Добро утро! РЕД-е, тея твоите свирепа и джилезна днес едно здрасти да си кажат, викам![]()
Добро утро! РЕД-е, тея твоите свирепа и джилезна днес едно здрасти да си кажат, викам![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Ред е е е е, къде е Фицката ???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имам предвид, че са мноу близо двете зони - направо се преливат
П.С. Ред, ти ми викаш "чадо", ама дън се окаже, че сме набори![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ай пак недоволни !
Ако са далече, що са далече, ако са близо, защо са близо!
Това видял човека, това писал!![]()
REDA (27-01-2014)
Близко щото са близко!!!
Виж след 9 часа само как тръгна нагоре
и зоната го спря, тръгна надоле и пак
удари на камък!!!! Значи реално зоните
си бяха там и сработиха. След това вече
данните от Германия си казаха тежката
дума за пробив на тази която требеше!!!
Чадо ти казвам, щото си чадо БОЖИЕ!!!![]()
Fafa (27-01-2014)
Чей ся - на това му се вика "конструктивна критика". Никой не е недоволен - просто коментираме. Ако пък не може - тогава да си списва в темата РЕД-а само процедиранията и останалите само ще четем /и цъкаме с език/
![]()
ХЕ ХЕ ХЕ
МНОГО МИ Е ЛЕСНО ДА ГО ПРАВИМ ВИЗУАЛНО РЕДЕВОТО ПРЦЕДИРАНЕ
http://www.mql5.com/en/charts/135970...staforex-group
ПП
Зеленото на картинката е линията на динамичен пивот поинт в рамките на 3/4 деня назад
Кво сме учили за пивота
Когато цената под него тя ш пада когато цината над него тя ш расте![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване