курсо стои високо.....язе мислим че ми е скъпо да купуваме.....па неще да пада....![]()
курсо стои високо.....язе мислим че ми е скъпо да купуваме.....па неще да пада....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (24-01-2014)
Бачкоооооооо гоуемо чакане му изчакахме на кабела, ама си заслужаваше![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
訂單繼續
.................................................. ...........................
в превод РЕДА ПРОЦЕДИРА
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Майтапа на страна, но да.
Процедирането на китайски. Само дето в китайския няма дума за РАЗКИКЕРЧЕНИ>
索引:
日本人非常nadole(RAZKEKERCHENI)和查找
陶氏是稍微nadole並朝上。
DAX指數是怎麼回事,抬起頭來。
從1.3695鐵阻力1.3705和通道和水
移動到的區域周圍1.3717至1.3725和那裡 決定是否
要想法區域周圍1.3745至1.3752有一個不 可能
耐受1.3770。
激烈deistva支撐區域
1.3680至1.3670和傳球進攻會給
重要的1.3659水平,並搬到那兒會給
機會攻擊1,3629-1.3606。
這是!
好日子的人!
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Добро утро ! ДаМайтапа на страна, но да.
Процедирането на китайски. Само дето в китайския няма дума за РАЗКИКЕРЧЕНИ>
索引:
日本人非常nadole(RAZKEKERCHENI)和查找
陶氏是稍微nadole並朝上。
DAX指數是怎麼回事,抬起頭來。
從1.3695鐵阻力1.3705和通道和水
移動到的區域周圍1.3717至1.3725和那裡 決定是否
要想法區域周圍1.3745至1.3752有一個不 可能
耐受1.3770。
激烈deistva支撐區域
1.3680至1.3670和傳球進攻會給
重要的1.3659水平,並搬到那兒會給
機會攻擊1,3629-1.3606。
這是!
好日子的人!
Превода излиза, че ПОРЪЧКТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ,
----------
Къде ми отиде писаното?
То , че още не съм станала, не съм! Ама писах! А го няма!
Какво хубаво малко прасенце!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (24-01-2014)
Слънча,
Успах се....да взема да ставам! Що не ме събуди?
Докато взема душ, ако искаш ми пусни едно кафенце, а?![]()
фицката (24-01-2014)