REDA (20-01-2014)
Днеска Редето познало с процедурирането Ще взема да им направа едно състезание с моята машинка щото и тя познала![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
това не е търпение а мързел....а и той разчовърка моето любопитство...Една котка с часове може да чака на дупката на мишка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еи,копраити........????????
не въ ли срам...........само толкоз да го дигати...........????цел ден.........!!!!
аз съм онзи........![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да кажа един виц да разведря обстановката.
Надзирателят на робите на галерата на фараона събрал робите да им съобщи:
-Роби,имам една добра и една лоша новина,от коя да започна?
-От добрата,добрата!
-Добре!От утре почвате да получавате двойна порция храна и кана вино за всеки!
-Да живее фараона!
-Млъквайте!Ето я и лошата новина:От утре фараона почва да се учи да кара водни ски...
фицката (20-01-2014)
Молодец на тия в Украйнате така се взима власт и се сменя система
БАчоооооооооо ко прайш вааааааа...пияно ли си вече![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Бачо ба кви са те тъпи музики дет пускаш на Фафленцетотя да не е няква леличка
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (20-01-2014)