Хайде сега да попитам п темата на КЪДЕ сме? че имах една вчерашна къса, и такъв голям стоп дадох, че сърцето ме боли днес!
Отидоха едни ботушки от 400лв.!
Хайде сега да попитам п темата на КЪДЕ сме? че имах една вчерашна къса, и такъв голям стоп дадох, че сърцето ме боли днес!
Отидоха едни ботушки от 400лв.!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бай Стефане, някой като каже нещо е редно да държи на думата си и да бъде мъж. От дизела такова нещо не виждам. А такива ги ненавиждамВърти си гъза като разгонена мастия
![]()
Emil Enchev (23-01-2014)
Ко бил Фицката ...Галфата на форума ли .................Аз не бях прогонен, но ще ти кажа.
Стана кавга с някои от програмистите начело с марио от бургасПоради което бяха баннати фицката и рукито
А понеже фицката си е алфата на форума, останалите го последвахме![]()
РЕДА и него като го викнахме от тиквестора, и дойде тука и се заформи новата група от същите хора![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
За обидите може, но и спора беше идиотски.
Онез глупости за интуицията са такива простотии, че ако аз бях програмист също щях да обиждам тези които не могат да проумеят нещо толкова елементарно.
Друг е въпроса, че онез освен мт4 и експерти, друго не признаваха и това е голяма грешка.
Обаче и бургазлийският пияница си беше крива работа![]()
фицката (23-01-2014)
Младо си още чадо зеленичко си По си зеленчко от мойто аватар
Не трябва таквизи да се ненавиждат, по добре е ....да не се виждат![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Absfresh (23-01-2014), GGBG (23-01-2014), Emil Enchev (23-01-2014), albagpipe (23-01-2014)
Fafa (23-01-2014)
Сакстен, по-рано попитах за това. Разполагаш ли случайно с нещо подобно.
Предварително благодаря.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.