Ти този бонус , който ти стои под аватара от смислени постове ли го направи?
Не мислиш ли , че има и нови, които тепърва влизат.....как хората да натрупат бонус?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз следвам примера на привилиджа, както той действа, така и аз ще действам, просто ще елиминирам кавгите и флууда. Но нищо такова каквото ти правиш, още преди да си обявен за модератор. Правиш ли разликата ?
фицката (23-01-2014)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Манете го Дизеляки, обещали на селянина да му сменят цървулите с обувки, та почнал да ни продава вакса.
Имам питане към тези от вас, които са били прогонени от форума на Желев. За кво иде реч, че години наред не бях посещавал никакви форуми и съм изтървал някаква здрава свада.
Ево и мнението на Желев по въпроса от неговия форум копирано.
И какво е графоман, да го е.а??????Колкото е форумът на InstaForex (т.нар. форум X) - лично аз се радвам, че има форум, който да събере всички графомани. Една немалка част от най-активните му потребители бяха членове на ************** до началото на 2011, когато се наложи да ги банна поради постоянните свади, които провокираха.
Тогава някои пророкуваха края на този форум. Радвам се, че заедно имаме възможността категорично да ги опровергаем.
Нещо като цицоман, ама влюбен в графики?![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (23-01-2014)
Не се карайте бре Сбийте се / с дъвки /Питам преди това, а не от днес какво ще е.
С какво се променя дали привилиджа ще бъде единствен, с това и ти да се включиш ?
И с какво право въобще се слагаш като ръководен орган, след като от теб нищо ценно не е дадено на този форум ?
Или си мислиш, ДАВАЙ ЕВРООО, АКУЛИТЕ СА ТАМ, АЗ ГИ СЛЕДВАМ ПЛЪТНО, е нещо стойностно ?
Ти въобще можеш ли да осъзнаеш колко нелепо звучиш в момента ?
И къф тоз "Ръководен орган" бре
Аз у тоз форум зная за само един "Ръководен орган " и то това наш Курчо ,пък кои са другите -недоумевам![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Дълго е АбсаМанете го Дизеляки, обещали на селянина да му сменят цървулите с обувки, та почнал да ни продава вакса.
Имам питане към тези от вас, които са били прогонени от форума на Желев. За кво иде реч, че години наред не бях посещавал никакви форуми и съм изтървал някаква здрава свада.
Ево и мнението на Желев по въпроса от неговия форум копирано.
И какво е графоман, да го е.а??????
Нещо като цицоман, ама влюбен в графики?Свадата стана между трейдъри и програмисти, па замечтаният младеж, взе страната на програмистите
А онова сигурно е искал да напише грамофон![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
babaMETZA (23-01-2014)
Аз не бях прогонен, но ще ти кажа.Имам питане към тези от вас, които са били прогонени от форума на Желев. За кво иде реч, че години наред не бях посещавал никакви форуми и съм изтървал някаква здрава свада.
Стана кавга с някои от програмистите начело с марио от бургасПоради което бяха баннати фицката и рукито
А понеже фицката си е алфата на форума, останалите го последвахме![]()
РЕДА и него като го викнахме от тиквестора, и дойде тука и се заформи новата група от същите хора![]()
Absfresh (23-01-2014)