аз до колкото помня на последното заседание на ФЕД, Бернанке каза, че може да изтеглят стимули чак до края на 2014-та..
аз до колкото помня на последното заседание на ФЕД, Бернанке каза, че може да изтеглят стимули чак до края на 2014-та..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Те и те не знаят кога и дали въобще ще изтеглят стимулите.аз до колкото помня на последното заседание на ФЕД, Бернанке каза, че може да изтеглят стимули чак до края на 2014-та..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
FED е намалил стимулите заради очакванията ефектът им да намалее с времето
На последната си среща през декември политиците от Федералния резерв (FED) са се обединили около идеята да започнат да намаляват темпа на покупки на облигации. Повечето от членовете на банковия комитет вярват, че ползите от оспорваните финансови стимули намаляват с течение на времето. Това сочи протоколът от срещата на централната банка на САЩ, приключила на 18 декември. Подробностите също така включват резултатите от проучване сред членовете на FED относно разходите по прилагането на програмата за финансови стимули, наричана още „количествени улеснения“ (QE). Запитаните служители на централната банка са заключили, че общият ефект от покупките на облигации най-вероятно се понижава с времето, докато те продължават. На въпроса в началото на декемврийската среща служителите на централната банка са заявили, че финансовите стимули може да бъдат прекратени до през втората половина на тази година.
Източник: Trader.bg
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Втората половина означава по-скоро към края на годината според мен.. едва ли ще е по средата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Buy the rumour, sell the factИмаше правило, което горе-долу гласеше следнето: Купувам на слухове и продавам на новини. Та извън отклонението, официално членовете на ФОМК, обявиха, че стимулите ще ги премахнат в средата на тази година, защото ефекта се премахва с времето. Съвсем нормално е да ги изтеглят постепенно, а не от раз, така че най-вероятно на всяка среща ще има намаление на стимулите, докато не ги изтеглят напълно.
--------------------------
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
rosen_donev (21-01-2014)
на часова ми прилича нещо като на обърната чаша с дръжка.. ако пробием 1236 голямо падане ни чака..
И аз си купувам спокойно но днес сметката ми излезе криваще ми се наложи да чакам петъка.
И моя индикатор платина обърна на юг а аз го проспах /в буквалния смисъл спах до 15,10 ч./ и доста натоварих каруцата...
Въобще не е изгубена надеждата за дългите мен ако питаш - това на седмична - добро седмично дънце може да се заформи тук. Много добре знаем какви големи и резки обрати стават при златото, така че днешния спад като нищо може да бъде наваксан нагоре скоро, ако не напълно, то до голяма степен. По тая причина от тия нива аз засега съм пасПонеже на Н4 засега спадът ми изглежда като убедително приключил, поне за днес. Утре и след това какви ще ги мъдри засега не се знае.
![]()
----------
така се получава като човек проспива важните моменти в живота си
![]()
Ето че почна доста да покатерва. Но мисля че ще завърши деня на 1241/2. най-вероятноако има намерения за надолу поне така би трябвало да стане.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз съм на същото мнение, мисля, че до края на месеца ще започне бичия тренд.ъобще не е изгубена надеждата за дългите мен ако питаш
каде бъркам според теб,че немога да се сетя, това прави проба за второ рамо и има да слиза надолу до 1220-12, ако там сработи и се качи нагоре си става тренд обръща,може и да бъркам обаче кажи къде
https://www.tradingview.com/x/0QL38ftB/
Последна редакция от ivaning : 22-01-2014 на 00:46