При другия брокер я гледам /Варчев/.
И преди са ме питали!
Все пак това не е индикатор аз съм си го приел за индикатор и съм доволен /разбира се не е 100%/ верен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз я имам на Алфа форекс, обаче ми е на другия комп и сега няма да го отварям.
Мисля, че все пак златю ще слезе днес поне до 1239, даже и да се кикери впоследствие малко нагоре (макар че не виждам фундамент за това).
Лошото е, че от часове не върви наникъде! Хайде бе - само 2 $ са дотам...То бива, бива, ама чак пък толкоз инат....
----------
Боже Господи, благодаря ти - най после............................
Хайде сега и до до 1237,50 за последните 2 къси, че ще се караме сериозно![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-01-2014 на 20:31
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
малиййй, Елке, ти нямаш угодияАз я имам на Алфа форекс, обаче ми е на другия комп и сега няма да го отварям.
Мисля, че все пак златю ще слезе днес поне до 1239, даже и да се кикери впоследствие малко нагоре (макар че не виждам фундамент за това).
Лошото е, че от часове не върви наникъде! Хайде бе - само 2 $ са дотам...То бива, бива, ама чак пък толкоз инат....
----------
Боже Господи, благодаря ти - най после............................
Хайде сега и до до 1237,50 за последните 2 къси, че ще се караме сериозно- направо ме разби с тез червените .. добре се посмях, тенкю
![]()
Безплатен обяд няма!
Хепи, имах предвид в остатъка от деня - направо се учудих че можа да мръдне цели 2 $ най накрая - от 4 часа го чаках това помръдване ( 6$ за мен), направо вече бях изгубила всякаква надежда![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
да де, то хубаво, ама като ги прибра, поиска още - мен това ме разсмя всъщност![]()
Безплатен обяд няма!
Ми то апетита идва с яденето..
Може би след няколко по 4 часа и до втората цел да мръдне
Радвам се, че съм те развеселила - и мен ме развесели и обнадежди това помръдване
При толкова "новини" - никакво отражение засега ...Очаквах много повече; пак ще има отлагане във времето.
Happy68 (16-01-2014)
Те ще го изсипват на порции, без новини и тихника според мене. Има още не освободили се от златото и сега гледат да го направят по безболезненоПри толкова "новини" - никакво отражение засега ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам вече - за момента както е положението е точно никакво на дневна и пр. големи графики - не си го представям ни нагоре, ни надолу![]()
Ще чакам някакво развитие все пак - не може до безкрайност да стои на едно место. Може би му остана неизпълнена цел нагоре 1260-70 и утре по време на новините да я изпълни...или пък да поеме надолу най-после... или пак рейндж - наистина ми е неясно за момента. Затова имам къси с много близки лимити, надявам се поне тях да чукне.
Относно "безболезненото" - пазара много не го е грижа боли ли го някой, по-скоро си мисля, че набират цаци да ги ударят изневиделица (стоповете им) както обикновено... няколко пъти си го мислех това днес, но удар засега така и не последва, май не са се събрали достатъчно.
Пп: Понякога след 20ч има много големи движения, дали пък няма да изтипосат нещо за всеобща изненада днес все пак (да не вярваш)
Последна редакция от Eli2356 : 16-01-2014 на 21:23
Нещо такова имам и аз впредвид. Тука нещо се закучи цената между 1255 и 1234, не иска да избие. Като избие в една от двет посоки ще е ударноОтносно "безболезненото" - пазара много не го е грижа боли ли го някой, по-скоро си мисля, че набират цаци да ги ударят изневиделица (стоповете им) както обикновено![]()
Почвам да се нервя вече на това злато тъкмо тргъна да скъсява и пак почна с гадните номера. Чак сезамислям дали да не го фрасна и запрез ноща да си праи кот си иска.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,