Нещо го държат, не му дават да се хлъзне още не смея да си преместя стопа на положителна територея
----------
п.п и фед индекса за филаделфия го очаквам да излезе по-добър от прогнозите
Нещо го държат, не му дават да се хлъзне още не смея да си преместя стопа на положителна територея
----------
п.п и фед индекса за филаделфия го очаквам да излезе по-добър от прогнозите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Би трябвало да направи добро движение в следващите минути![]()
Преместих си стопа на 1445,50, макар че май му е малко раничко
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Време му е да тества 1220![]()
![]()
Нещо се връща все е дно е ластик надявам се да ми издържи стопа, да се зарадвам и аз, че последните няколко дни не е много добре положението
Хайде, изпълни се и днешната цел. Аз засега няма да рискувам повече май................
Освен това казах - с много близки лимити - само до 1240, макар че очаквам и 1236, за обиране на трохите, пък ако даде Господ повече, още по-добре.![]()
Не мисля, че точно оттук ще се изстрелва нагоре.
Пп: А даже и да се вдигне пак ще падне до лимитите, тъкмо ще скъся и от по-виското.(Въпреки че имам една късичка за тръпката.)
Интересно как целта (дъното) пак съвпадна с лошата новина - голям спад на Индекс на Федералния Резерв във Филаделфия в 17 ч.
Последна редакция от Eli2356 : 21-11-2013 на 17:08
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Мене ме изкара на 43,50 ми удари стопа, с нова къса съм от 43,75, стоп на 46,50 , според мен са кьор фишеци това и ще продължи спада
Е, затова не слагам стопове (колкото и умни глави да ме изкритикуват).![]()
А дано да продължи спадът, но надали днес- опря здрава съпротива на дневна и седмична. Моите лимити бяха на 1237-40 и не смея да пускам нови. Имам една както споменах за тръпката, но не очаквам да й се изпълни лимита днес, защото го преместих чак на 1226.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-11-2013 на 17:29
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Йелън е новият председател на ФЕД с 14 сза срещу 8 против, стопа реших да си го смъкна още като видях как падна до 36, а май не трябваше, иначе щеше да ми издържи
Eli2356 (21-11-2013)
Е това вече е новина. А и не съвсем, защото доколкото разбрах, тя ще се придържа към досегашната политика - чакат се добри данни за възстановяване на икономиката на САЩ, за да се почне със спиране на стимулите.
Аз лично очаквам рейндж до края на деня и мисля да пускам къси с близки лимити, ако не ми се появи по-важна работа.Нещо от тоя сорт:
![]()